Szerintetek a magyar labdarúgó válogatott hanyadik helyen fog végezni a csoportjában az Európa Bajnokságon?
Figyelt kérdés
jan. 17. 19:47
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
3.
4.
16 szavazat
2/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen az elsőn, mert a magyarok új vezércsillaga, géniusz, azaz Szobika segíteni fog a magyaroknak. Ezt mind köszönhetjük természetesen Viktortának.
3/9 anonim válasza:
Nézzük reálisan: talán a legkiszámíthatatlanabb csoport az EB-n. Bármilyen eredmény lehetséges.
4/9 anonim válasza:
Harmadikként, de ez elég lesz a továbbjutásra.
5/9 anonim válasza:
Vikinek semmi köze ahhoz, hogy Domi egész életében focizott és sikereket ér el. Inkább légy rá büszke. És az egész magyar csapatra!
Sajnos viszont tudom, sok esélyünk nincs, de tök mennő lenne egy 3.vagy jobb hely 🇭🇺🇭🇺🏆
9/9 anonim válasza:
Szerintem Svájc. Valahogy,ezt érzem.
Nehéz belőni az erejüket.
1.Svájc
2.Németország
3.Magyarország
4.Skócia
Általában rossz tippelő vagyok szóval lehet ennek a teljes ellentéte lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!