Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Paks a Konferencia Ligából...

A Paks a Konferencia Ligából is ki fog esni a következő selejtező körben?

Figyelt kérdés
júl. 18. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen
júl. 18. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát a konferencia liga ellenfele erősebb lesz mint a Corvinul volt. Ha ellenük így megizzadtak akkor nagyon jó napot kellesz kifogni ha tovább akarnak jutni. De szerintem nem fognak továbbjutni.
júl. 19. 08:12
 3/9 MGéza ***** válasza:
Az még attól is függ hogy addig mennyire kapják össze magukat. Az látszott hogy erőnlétileg is alig bírták, valamit lassúak mint a tank hidegindítás után. Ettől függetlenül bízom benne hogy sokat fog számítani hogy míg az első hazai 0-4 előtt nem volt éles meccsük legalább egy hónapja, addig mostanra kissé belelendülnek és tisztességgel búcsúznak, legalább úgy mint tavaly a KTE.
júl. 19. 08:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es

Látom, a keleti országrészben is reálisan látják a dolgokat. Gondolom, nálatok, Szabolcsban is vannak, akik érzelmileg elfogultak, de örülök neki, hogy te abból a térségből teljesen korrekten véleményt tudsz formálni és érvelni is tudsz mellette.

Azt gondolom, amit te: szerintem is erősebb egy tapasztalt ciprusi csapat, semmint egy totál újonc román 1-2. liga között meghúzódó, totál újonc csapat, amelyik még a hazai meccset is el kellett, hogy vigye az otthonából.

Félek, hogy a paksiak kupaszereplése itt véget is fog érni, mert ugyan itthon ők játsszák a legszebb focit, azonban ez nem Európa-kompatibilis. Ami nk-leg megállja a helyét, azt a Fradi játssza, ami jóllehet, unalmasabb, defenzívebb, mégis az eredmények bizonyítják, az európai porondon jobban megállja a helyét.

Ne kapjon ki a Paks 2x, én már akkor elégedett leszek.

júl. 19. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Innen még egy fordulót tovább mennek, nyilván jó lenne ha csoportkörbe is bejutnának.
júl. 19. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
#4 Miből gondolod, hogy szabolcsi vagyok?
júl. 19. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:

A fogalmazásból, szóhasználatból...

Félreértés ne essék, nem hátrányos megkülönböztetésből írtam... Ha az vagy, nem kell szégyellned, ha esetleg nem vagy szabolcsi (esetleg a térségből származó), akkor elnézésed, de úgy használsz szavakat, ahogy Szabolcsban

júl. 19. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Valóban odavalósi vagyok, csak már megijedtem, hogy látszódik a nevem a kérdéseknél. Gyorsan meg is néztem a beállításokat mert volt ahol említettem, hogy oda való vagyok aztán azt hittem látszódik a nevem. :D
júl. 19. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem látszódik...

Csak tudod, ez a "mesterségem", "hivatásom", hogy lássak dolgokat, amik nem feltétlen vannak szem előtt és azokból következtetéseket vonjak le.

júl. 19. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!