A Paks a Konferencia Ligából is ki fog esni a következő selejtező körben?
2-es
Látom, a keleti országrészben is reálisan látják a dolgokat. Gondolom, nálatok, Szabolcsban is vannak, akik érzelmileg elfogultak, de örülök neki, hogy te abból a térségből teljesen korrekten véleményt tudsz formálni és érvelni is tudsz mellette.
Azt gondolom, amit te: szerintem is erősebb egy tapasztalt ciprusi csapat, semmint egy totál újonc román 1-2. liga között meghúzódó, totál újonc csapat, amelyik még a hazai meccset is el kellett, hogy vigye az otthonából.
Félek, hogy a paksiak kupaszereplése itt véget is fog érni, mert ugyan itthon ők játsszák a legszebb focit, azonban ez nem Európa-kompatibilis. Ami nk-leg megállja a helyét, azt a Fradi játssza, ami jóllehet, unalmasabb, defenzívebb, mégis az eredmények bizonyítják, az európai porondon jobban megállja a helyét.
Ne kapjon ki a Paks 2x, én már akkor elégedett leszek.
A fogalmazásból, szóhasználatból...
Félreértés ne essék, nem hátrányos megkülönböztetésből írtam... Ha az vagy, nem kell szégyellned, ha esetleg nem vagy szabolcsi (esetleg a térségből származó), akkor elnézésed, de úgy használsz szavakat, ahogy Szabolcsban
Nem látszódik...
Csak tudod, ez a "mesterségem", "hivatásom", hogy lássak dolgokat, amik nem feltétlen vannak szem előtt és azokból következtetéseket vonjak le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!