Hogyan lehet eltalálni 3 pontos végeredményt egyszerre?
2024. júl. 13. 15:38
1/12 anonim válasza:
Sehogy,ilyet nem lehet csinálni.
2/12 anonim válasza:
Szoktam csinálni a rekordom egy félidő/végeredmény , ami 95-szörös odds volt :D De, amúgy csak végeredményt eltalálni könnyebb. Itt az EB-n nekem is sok telitalálatom végeredményre.
3/12 anonim válasza:
Amúgy viszont nekem ezen a 90. percben lőtt Angol góllal nem lett jó, mert 1-1-et raktam...
5/12 A kérdező kommentje:
300ft-ból 145 ezret nyerni nem extra?
biztosan..
2024. júl. 13. 17:50
6/12 anonim válasza:
Én is szoktam havonta egyszer hasonló összeget nyerni, persze mellette vagy 10 mix el is megy, de a kis tét - nagy nyeremény taktika miatt így is plusszos
7/12 anonim válasza:
Úgy, hogy egy rakás hasonló tipp meg nem jön be
8/12 anonim válasza:
A múlthéten az egyik nap volt 3 meccs, mind a 3 X lett,
azt könnyebb eltalálni, mint a gólszámot.
9/12 anonim válasza:
4# az nálam is elment, de a biztonsági tipp, miszerint lesz még egy gól az utolsó percekben visszahozta a nyereményt.
odds 4.00 volt
10/12 A kérdező kommentje:
9-es és menyivel raktad 300ft?
2024. júl. 14. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!