Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ma kiesik Anglia,...

Szerintetek ma kiesik Anglia, vagy valahogyan kiejtik a Hollandokat?

Figyelt kérdés
júl. 10. 10:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Remélem nem esnek ki.
júl. 10. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Remélem Anglia kiesik, mert miattunk nem jutottunk tovább, mert ők ellazázták az utolsó meccset. Ezért az angol válogatott mind Gyurcsány emberei.😂 Ja és háborúpártiak.🤣🤣
júl. 10. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Remélem kiesnek, alibizős gyalázat csapat, kb. az összes meccsüket elszórakozták. És nem, nem az zavar hogy a fidesznyikválogatott kiesett miattuk (sőt, annak örülök), de ha foci Eb-t nézek, akkor nem ezt az impotens gagyit akarom nézni amit ezek a nyomorultak művelnek foci címszó alatt.
júl. 10. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

16 csapat volt, amikor azt mondtam, oranje-hispán döntőt várok.

Azt hiszem, ez egyben megválaszolja a kérdésed, mit gondolok a mai meccsről.

júl. 10. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem azért remélem, hogy kiesnek mert el alibizték a szlovén meccset, hanem mert az egész EB-n a futball megcsúfolását űzik. Ha azt nézzük, hogy egy Szlovákián és Svájcon át jutottak nagy nehezen idáig akkor ma egy 3-0-ás holland sikernek kell lennie. Teljesen reális lenne ez az eredmény.
júl. 10. 13:03
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Valószínű nyer Anglia.
júl. 10. 13:39
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Az újonnan megválasztott Munkáspárt keményen odab@$z a fiúknak, ha nem nyernek. De az is lehet, hogy Hollandia kapja az atomot.
júl. 10. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Az angolok kifejtik a hollandokat.
júl. 10. 21:25
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

#8 És a spanyolokat is kifogják.

Ezt magyarázom mióta de csak kinevetnek. Anglia a legjobb ezen az EB-n, zseni focit játszik. És azért mert mindig csak annyit nyújt amennyi elég nekik ahhoz, hogy behúzzák a meccseiket. A spanyolok szép, nézőbarát focit játszanak, ahogy a hollandokra se volt panasz de ezzel kifullasztják magukat. Anglia nagyon minimális erőbefektetéssel megverte Szlovákiát és Svájcot ami nem volt egy komoly ellenfél, így maradt energiája hollandokra és a spanyolokra.

Én tudtam, hogy itt fogják magukat összeszedni. De kellett kinevetni.

júl. 10. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Pont így 9-es. Ugyanezt mondtam én is az elejétől 😃
júl. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!