A tippmixpro ezért kitilthat vagy számíthatok valami büntetésre, ha ezt az eseményt megrakom?
Figyelt kérdés
Tehát mindkettő kimenetelt megrakom sok pénzzel. Ez egy durva arbitrázs lehetőség? Vagy én látom rosszul?
2024. júl. 10. 01:58
1/5 A kérdező kommentje:
Már korrigálták is a szorzókat! 🙃
2024. júl. 10. 02:08
2/5 anonim válasza:
Akkor az is lehet hogy törlik a fogadásaid, nézz rá a naplóra legkésőbb a mai meccs előtt.
3/5 anonim válasza:
Nekem volt már olyan, hogy utólag, megtett fogadásokon is átjavították a szorzókat, mondván, hogy hibás volt és azt ők nem úgy akarták :D:D:D
4/5 anonim válasza:
Szóval büntetés nem, de vagy átjavítják a szorzót vagy esetleg törlik a fogadást és visszakapod a tétet, ez a kettő elképzelhető.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazatok lett.
A fogadást többször megraktam, van ahol cash outoltam is (mert lentebb ugrott a szorzó és pluszban lettem). Végül törölték a fogadást és elvették a plusz pénzem.
Az eredeti oddsokat áthúzták és 1-es szorzót írtak helyette.
Összességében ugyanannyin vagyok, mint előtte.
2024. júl. 10. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!