Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A tippmixpro ezért kitilthat...

A tippmixpro ezért kitilthat vagy számíthatok valami büntetésre, ha ezt az eseményt megrakom?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát mindkettő kimenetelt megrakom sok pénzzel. Ez egy durva arbitrázs lehetőség? Vagy én látom rosszul?

2024. júl. 10. 01:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Már korrigálták is a szorzókat! 🙃
2024. júl. 10. 02:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor az is lehet hogy törlik a fogadásaid, nézz rá a naplóra legkésőbb a mai meccs előtt.
2024. júl. 10. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan, hogy utólag, megtett fogadásokon is átjavították a szorzókat, mondván, hogy hibás volt és azt ők nem úgy akarták :D:D:D
2024. júl. 10. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szóval büntetés nem, de vagy átjavítják a szorzót vagy esetleg törlik a fogadást és visszakapod a tétet, ez a kettő elképzelhető.
2024. júl. 10. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, igazatok lett.

A fogadást többször megraktam, van ahol cash outoltam is (mert lentebb ugrott a szorzó és pluszban lettem). Végül törölték a fogadást és elvették a plusz pénzem.

Az eredeti oddsokat áthúzták és 1-es szorzót írtak helyette.

Összességében ugyanannyin vagyok, mint előtte.

2024. júl. 10. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!