A magyar GDP hány százalékát kéne a labdarúgásra költeni, hogy a magyar válogatott megnyerje mind a 2028-as EB-t, mind a 2030-as VB-t? Ti bevállalnátok egy ilyen áldozatott ilyen célok miatt?
Nekem tökmindegy, hogy mit nyernek meg, vagy mit nem.
De, amíg a tűzoltók nettó 250.000ért vonulnak ki, sok esetben fél rajjal, mert nincs ki a létszámuk, meg a kórházban 30-40 betegre jut 1 nővér éjszaka, addig 0, ismétlem nulla Ft-ot engednék költeni, 10+1 labda után futkorászó szerencsétlenre.
Semennyi nem elég, ezt pénzzel nem lehetne elérni, felesleges pénzkidobás lenne. pl. Katar házigazdaként se tudta megnyerni a saját VB-jüket, még a csoportból se jutottak tovább, pedig ott aztán bármennyire pénzt rátudnának szánni + a P$G se tud BL-t nyerni pedig az arabok pénzelik.
A VB-re már a kijutás is csoda lenne egyáltalán ettől a válogatottól.
Hogy egy klasszikus Hofit idézzek:
-Tudsz úszni?
-Nem.
-És ha megfizetlek?
Az összes játékos lefizetése nem tudom pontosan, hogy mennyibe kerülne, de a magyar gdp 100%-a (~200 ezer milliárd?) szerintem biztosan elég kellene, hogy legyen erre a célra.
Szóval megbundázva szerintem elérhető lenne a "diadal", máshogyan szerintem nem.
Vicces lenne, hogy a magyarok lennének ugyan a bajnokok, de pénzt egy fillért sem tudnánk fizetni nekik ezért, mert mindet a veszteseknek kellene kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!