1/8 anonim válasza:
A piros lap 2 büntetőlapnak felel meg, tehát 4 sárga lap + 1 piros az összesen 6 büntetőlap, eggyel több mint ami neked kellett volna.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, igen közben megtaláltam én is. Még jó hogy nem rohantam rögtön reklamálni.
júl. 7. 14:31
3/8 anonim válasza:
Amúgy mi ez a hülyeség hogy 2 lapnak felel meg? Akkor megérteném hogy 3, ha két sárga után járna, mivel először felmutat egy sárgát, majd egy másikat, és arra jön a kettő vonzataként a piros lap is harmadiknak, de ha valaki instant pirosat kap, az mitől két lap? Egyet mutatnak fel.
4/8 MGéza válasza:
#3: Mert a piros két sárgának felel meg, tehát ugyanannyit ér.
5/8 anonim válasza:
Én egyszer raktam arra, még a VB-n, hogy a német csapat x (ha jól emlékszem 3) sárgánál kevesebbet kap a meccsen. Elég jó oddsz volt, 1.5 felett és addig a VB-n a németek szinte lapot se kaptak. Erre azon a meccsen a 80 perc környékéig semmi, majd a bíró kiosztott nekik 3 sárgát, az első jogos volt, majd kettő teljes kamu, komolytalan belépőkre, azt éreztem, itt nettó csalás van és elment a mixem.... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ilyen fogadásokat nem lehet mutatóval mérni, a bíró saját kedve szerint dönt igy vagy úgy, teljes lutri, így ilyen dologra azóta se fogadtam.
6/8 anonim válasza:
#4 De nem válaszoltad meg a lényeget, a "miért?"-et.
Mi miatt ér két sárgát egy piros? Mint mondtam, abban az esetben igen, ha két sárga miatt kap valaki pirosat. De ha rögtön egy pirosat mutatnak fel, akkor az egy lap. A lap színe a szabálytalanság mértékét torolja meg, nem a mennyiségét. Pl. ha valaki szándékosan kezez a 16-oson belül gólhelyzetnél, az azonnali piros, míg ha a 16-oson kívül teszi ezt, lapot se kap sokszor csak szabadrúgás az ellenfélnek. Piros lapot olyan is kaphat aki előtte semmit sem csinált. Tehát a piros lap önmagában nem egyenlő azzal hogy valakinek két sárga járt volna csak a bíró lusta volt elővenni elsőre.
7/8 MGéza válasza:
#4: Mert két sárga után jár egy piros, tehát az azonnali piros két sárga helyett van. Az hogy te ezt másképp gondolod, az a te bajod.
8/8 anonim válasza:
Az egybol piros valoban 3nak szamit, a ket sargas piros viszont kettonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!