Mi a véleményetek A "Szefi Tuti Mixi" fogadási csoportról? Megbízható?
Ezek kamuk.
Valóban vannak ilyen emberek, persze profitért, de nem elterjedtek. Meg őszintn, tuti tippet ki oszt meg? Senki.
Ilyen "Kalányos Lali Tuti Mixei" oldal felejtős.
"Meg őszintn, tuti tippet ki oszt meg?"
Van rá példa...
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__1..
Igen, megbízható. Megbízhatóan fogod kapni a tippeket amikért kifizeted a pénzt.
Aztán meglátod majd magad hogy alakulnak.
Megbízható tippet minek venni ?
Ki választasz egy csapatot, például francia liga1-ből.
tavalyi idényben 38 mérkőzést játszottak a bajnokságban, az első 6 helyezettből 19-27 nyerő meccset játszottak.
A hatodik helyen lévő is minden 2. meccset megnyerte.
Csak arra tippelsz, hogy győz a csapatod, ha nem akkor is a 2. 3. tipp bejön, csak megfelelően kell a tétet emelni...
Tippmixtippek.net
Ingyen van. :)
En beleptem szefihez a VIP csoportba. El is bucsuztam 640 ezer forintol. Egy het alatt nyertes szelveny nem volt. Aztan meg en is fizettem erte. Jo befektetes volt. :)
Én is befizettem a csoportjaiba de most már látom hogy hol van az átverés.
Nem létező szelvényeket posztol utólag az ingyenes csoportba hogy behúzza az embereket, a fizetősbe amit kirak az meg elmegy. Vagy 5 szelvényből bejön 1 és azt ünnepelteti.
Kikapcsolja a kommenteket, de előtte mindig ugyan az a 2-3 haverja meg kommentel alá hogy köszönjük szefi.
Ha meg mellesleg kérdeznél tőle, akkor idegbeteg módjára válaszol meg elküld az anyádba. A tagdíj pedig "támogatás", tehát semmit nem adózik, számla, garancia nincs.
Szóval én megbántam azt a 20ezres tagságot, többet nem fizetek ilyen facebook tippstereknek, most már inkább más tippjeit követem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!