Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ma este szer5inted Anglia...

Ma este szer5inted Anglia vagy Svájc fog tovább jutni az EB-n?

Figyelt kérdés
2024. júl. 6. 08:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Remélem nagyon, hogy Svájc.
2024. júl. 6. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Jó higy svájc
2024. júl. 6. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Sverige!
2024. júl. 6. 10:49
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Én Svájcra tettem.

Elsőnek azt hittem, a csoportban csak altattak az angolok, de a nyolcadban sem mutattak semmit, ebből arra következtetek, ennyit tudnak.

Minden tiszteletem a szlovákoknak, de Svájc kicsit erősebb csapat... Ők, ha megszerzik a vezetést, ez ellen az angol csapat ellen sztem tudják majd tartani.

2024. júl. 6. 12:10
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon örülnék a svájciaknak, de naív az aki azt gondolja, hogy Svájcnak esélye lesz. Nem amiatt mert az angolok jobbak lesznek hanem mert a bírók sajnos döntőig fogják őket tolni szerintem.
2024. júl. 6. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Bár mindkét válogatott jócskán keresztbe tett nekünk ezen az EB-n, ennek ellenére nehezen de a kis semleges gazdag hegyi országnak fogok drukkolni, remélem nyernek.
2024. júl. 6. 12:20
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Én Angliára tippelek, eddig az volt megfigyelhető hogy az ellenfeleik beálltak ellenük védekezni 10 emberrel, kontrák lehetőségére várva, úgy persze hogy nehéz gólokat szerezni. Svájctól kezdeményezőbb, agresszívabb játékot várok, ami az angol játékosoknak is több teret fog eredményezni támadásban. Tippem 2 gólos Anglia győzelem.
2024. júl. 6. 12:37
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

Lépjünk túl ezen a sértettségen, hogy ki mit okozott nekünk!

Fogjuk már fel, a kutyát nem érdekli, mi van a magyarokkal...

Aki ezek után nem képes túllépni, annak valami vagy EQ-baja van...

Sztem 1-0 Svájcnak.

2024. júl. 6. 12:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

svájcra és az x-re tettem, de tartok tőle hogy most gyujtják be a rakétákat az angolok.

azt eltudom képzelni hogy a szlovákokat lebecsülte southgate, ezért nem is készült fel belőlük annyira, viszont svájcot szerintem alaposan kielemezték

lamentálgatok a cashouton.

2024. júl. 6. 12:44
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Svájcra tettem.
2024. júl. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!