Szerintetek rakjak majd tippmixen francia győzelmet portugál öngólokkal ?
Figyelt kérdés
júl. 3. 15:49
1/8 grafno válasza:
Több esélye van hogy cr7 kihagy 1 11est
4/8 anonim válasza:
Sztem nem fognak a portugálok öngólt lőni, de a gall siker rendben lehet
5/8 anonim válasza:
4# sose tudni kin pattan meg az amúgy is gólt érő lövés, és akkor elveszik a csatár dicsőségét.
6/8 anonim válasza:
#5 Ha amúgy is gólt érne a lövés, akkor ha megpattan sem öngólnak írják jóvá, a skótok gólját is javítottak a skót csatár góljára svájci öngólról, pedig az elég látványosan irányt változtatott.
Ha amúgy nem lenne gól, de a védő beleér és úgy az lesz, akkor öngól, pl. a spanyolok elleni grúz gól.
7/8 anonim válasza:
Én fordítva fogom rakni, portugál győzelem, gall öngóllal.
8/8 anonim válasza:
Szerintem x-es meccs lesz. De tippmixen én ezekre már nem pakolok semmit. Túlságosan lutri, nem lehet kiszámolni. Majd ha beindul a klubszezon akkor mixelek, azokon szoktam nagyokat kaszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!