Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerinted reális cél a VB-re...

Szerinted reális cél a VB-re kijutnia a magyar csapatnak vagy irreális?

Figyelt kérdés
júl. 3. 10:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%
20-as értsd már emg a könnyű selejtezőcsoportot TELJESITMÉNYRE kaptuk nem pusziból..
júl. 3. 12:54
 22/29 anonim ***** válasza:
54%
De könnyű volt, mivel az összes válogatott alacsonyabban rangsorolt nálunk, így hoztuk a papírformát. Csak a mi csoportunkban nem volt nyugat-európai válogatott, de ha lett volna egészen máshogy is alakulhatott volna az eredmény.
júl. 3. 12:57
 23/29 anonim ***** válasza:
74%
Lehet le fognak pontozni a válaszomért, de én nem látom reálisnak a vb-re való kijutást. Aki szerint reális az miért látja reálisnak a kijutást?
júl. 3. 13:06
 24/29 anonim ***** válasza:
33%
Ha Észak-korea is annó kijutott,akkor nekünk is van esélyünk.
júl. 3. 15:44
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
23 én pl azért mert egy jó nemzetek ligája zerepléssel meglehet a pótselejtezős hely és akár 1. kalap is vb sorsolásnál. KIs szerencsével 2. kalapból is verhető ellenfelet kapunk , a harmadik kalapbeli és az alatti meg meglehet. MOst lehet reális esély, de mőlik sok az őszön és a sorsoláson is.
júl. 3. 18:37
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt se felejtsük el, hogy ha már ott vagyunk a VB-n, ott összességében - bármilyen furán is hangzik - gyengébb a mezőny, mint az EB-n. Ugyanis Európának irreálisan kevés helyet allokáltak, 48-ból mindössze 16-ot, miközben lesz 8 ázsiai és 9 afrikai csapat. Egy csoportba legfeljebb 2 európai csapat kerülhetett eddig is, most meg főleg. Nem európai csapatok közül pedig szerintem egyedül Brazíliát és Argentínát esélytelen megvernünk.
júl. 3. 18:43
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
igen vb-n kb 90%-os a csoportból való továbbjutás. 2 európai kerühet egy csoportba legfeljebb és a 8 egjobb csoport 3. továbbmegy a 12-ből..
júl. 3. 19:04
 28/29 anonim ***** válasza:
76%

Nem reális.

22-es: Szerbia asszem nem alacsonyabb rangsorolt csapat nálunk a FIFA listán, papírforma szerint nekik kellett volna 1. helyen végezni a csoportban, ennek ellenére nagy mákkal vertük őket a selejtezők során.

Szerintem VB-n nem csak brazilokat és argentinokat lenne esélytelen verni hanem Uruguayt. 2019-ben is kikaptunk tőlük, pedig az csak egy barátságos meccs volt. Afrikaiak közül Nigéria, Szenegál, Egyiptom vagy Marokkó (ha kijutnak) kapcsán se lennék biztos a magyar győzelemben.

júl. 4. 16:12
 29/29 anonim ***** válasza:
83%

#28 A FIFA-ranglista nem szentírás, és néha elég érdekesen is tud alakulni. Belgium pl. évekig vezette annak ellenére, hogy még csak döntőt sem játszottak soha semmilyen nagy tornán.

Uruguay azért nem egy kategória Brazíliával és Argentínával, és egy meccs eredménye nem jelenti azt, hogy máskor ne alakulhatna máshogy. A többivel kapcsolatban nem azt írtam, hogy biztosan megvernénk, hanem hogy nem esélytelen.

júl. 4. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!