Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok az un. károgókró...

Mit gondoltok az un. károgókról, a magyar válogatott kritizálóiról?

Figyelt kérdés

júl. 1. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek foglalkozik focival akit nem érdekel…
júl. 1. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
A "károgók" is nagyon örülnek valójában a rengeteg stadionnak, amik többnyire kihasználatlanok; örülnek annak is, amikor egy-egy nagy csapat játszik, akkor rengeteg rendőrt kell a szurkolók miatt átvezényelni, mert nem tudják azok az indulataikat koordinálni; és örülnek azoknak a kiadott fizetéseknek, amiket eme remek sportolók kapnak havonta, míg egy nyugdíjasnak azt az összeget (vegyünk egy focis havi 1,5 milkáját alapul egy 131 ezret kapó nyugdíjassal szemben) 11,45 évébe kerülne összehoznia.
júl. 1. 18:31
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
82%
Én éltem abban a korban, amikor még volt magyar foci, voltak magyar focisták. Ez, ami most megy a mi adóforintjainkból, még karikatúrának is gyenge.
júl. 2. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Ugye tudod, hogy a válogatottságért nem az állam ad fizetést?

(Rengeteg rendőrt sok éve nem láttam már válogatott meccsen amúgy.)

júl. 2. 15:28
 15/15 anonim válasza:
50%
Nemelyik csak kepernyön keresztül latott csak meccset, a foci szorol meg csak a pia meg a sör jut eszükbe…hagyjuk mar
júl. 17. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!