Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen kritériumoknak kell...

Milyen kritériumoknak kell mindenképpen teljesülniük, hogy kijussunk az EB-re?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném ha kijutnánk a legjobb 16 közé. Nem is tudom mikor volt már ilyen. Viszont annyira átláthatatlan ez a lebonyolítás, hogy nem látom át segítenél ?

Segítségképpen ezen az oldalon van hogy [link]

Ranking of third-placed teams

Itt még benne vagyunk a kijutók közt. Úgy értelmezem, hogy egyedül a Cseheknek nem szabad 3-nál több pontjuk legyen és most 1 van. Azaz még a döntlen is jó nekünk. Akkor ha jól értem a csehek hacsak nem verik el a Törököket kijutunk?

Van más lehetőség is?

2024. jún. 26. 17:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Akkor jól értem, hogy a másik csoporttól függően is kijuthatunk még? pl ha a Belgium-Ukrajna mondjuk 3-1 lenne, a Románia-Szlovákia meg 1-0 akkor kijutunk szintén?
2024. jún. 26. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Az EB-re már kijutottunk tavaly novemberben a Bulgária elleni 2:2-vel -.- Most is ott vagyunk még egyelőre 3 lejátszott meccs után, a továbbjutás a kérdés a nyolcaddöntőbe. Cseh-török, grúz-portugál döntetlen az jó, vagy akkor ha a csehek 3 góllal verik a törököket.
2024. jún. 26. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
Meg kell tanulni futballozni,ez a legfontosabb.
2024. jún. 26. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!