Skóciát lefizették? Nekem nagyon gyanús volt az a gól. 99 percig semmi sem történik aztán az utolso másodpercben gólt lőnek
Figyelt kérdés
2024. jún. 24. 16:45
1/18 anonim válasza:
Ennyire primitív vagy ennyire ostoba vagy???
2/18 anonim válasza:
És téged lefizettek hogy ilyen hülye kérdéseket tegyél fel?
3/18 A kérdező kommentje:
Te tudhatod mit művelnek ezek? Pont az utolso másodpercben rúgták, és a védők semmit sem csináltak, csak szaladtak utánuk. Szerintem így volt. Ha már mi nem mehetűnk tovább fogadjuk el azt a pár milliót a magyaroktól és jol van
2024. jún. 24. 17:18
4/18 anonim válasza:
Mi az, hogy semmi? Attól, hogy nem volt gól végig próbálkoztak, hát hány helyzetük volt, amikor egy hajszálon múlt, hogy bemenjen?
5/18 A kérdező kommentje:
Skócia úgy egyezett meg a magyarokkal ha nem sikerűl gólt lőnűnk akkor adunk egyett ajándékba pár millióert
2024. jún. 24. 17:25
6/18 anonim válasza:
jó akkor ezt az elméletedet mond el az UEFA-nak, hátha komolyan vesznek és kineveznek korrupció ellenes főnyomozóvá
7/18 anonim válasza:
Ők is gólt akartak szerezni, mindenki előre ment a mert szögletet rúgtak.kockáztattak, nem jött be nekik.
8/18 A kérdező kommentje:
Épp ezért hagyták hogy rugjanak a magyarok mert nekik nem sikerűlt. Az a 3 támadó semmit nem csinált. Az egyik kirughatta volna csoboth lábát és max kap egy sárgát, de nem tette mert az üzlet az üzlet így ők is nyertek pár milliót
2024. jún. 24. 17:52
9/18 anonim válasza:
Hát ha így van, akkor egy jó vétel volt. Szerintem megérte, és jól csinálták.
10/18 anonim válasza:
... hogy ne legyen gyanús, ezért még ember áldozatot is mutattak az isteneknek.
:)
Innen is jobbulást, Barnabás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!