Ki hogyan értékeli Rossi értékelését? Elmondta, hogy Szoboszlai sérült, de nélküle nincs válogatott...
"Milyen válogatott az, ami egy ember átmeneti hiányától padlóra rogyna?"
Hogyhogy milyen? Sebezhető, de mi ebben akkora nagy megdöbbenés? Ha egy csapat vezére és toronymagasann legjobbja kiesik a képből, akkor minden csapat megzuhan, mi ebben a nagy felháborodás?
A franciák Mbappé nélkül olyan szürkék lettek, hogy borzalom, pedig az ő keretük olyan, hogy a kispadról erősebb csapatot lehetne kiállítani, mint az EB-résztvevők kétharmadának. A magyar csapatban van 1db topjátékos, a franciában meg úgy 20, mégis megérződik a sztár hiánya.
De pl a nagy futballnemzet Portugália még mindig Ronaldora épít, pedig lassan 40 éves. Milyenek a lengyelek Lewandowski nélkül, a horvátok Modric nélkül? Pedig nekik is több topligás játékosuk van, mint nekünk.
"Milyenek a lengyelek Lewandowski nélkül, a horvátok Modric nélkül"
Mert velük milyenek? Lewandowski már régóta árnyéka önmagának, súlytalan, Modric se 90 perces játékos már, eddig a két csapat 1 pontot hozott össze annyira jók...
"Mert velük milyenek? Lewandowski már régóta árnyéka önmagának, súlytalan, Modric se 90 perces játékos már, eddig a két csapat 1 pontot hozott össze annyira jók..."
Pont így értettem: mióta Lewandowski és Modric kiöregedtek, egy kupac szar lett mindkét csapat. Mondjuk a lengyel amúgy is szürke volt, de ennél azért tudott többet.
"Szoboszlai nélkül szerintem előrébb lennénk."
Hát ezzel nagyon nem értek egyet. Mármint szerintem sem zuhan nélküle össze a válogatott, de abszolút extrát hoz. Tegnap is jól játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!