Vége a meccsnek, 0-1. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Sokáig 0-0 volt a Fluminense - Flamingo, Pedro végül a végén egy büntetővel eldöntötte a meccset a vendégek javára.
Izgultatok? Reális eredmény született? Igazságos volt a tizenegyes?
jún. 23. 23:15
1/8 anonim válasza:
A kanadai Premier Leauge meccsét, a Forge - Valour meccset néztem inkább, de biztos a brazil is izgi volt.
2/8 anonim válasza:
Jött a végén a DRÁMA! A magyar meccsen is, gondolom arról nem hallottál..:)
3/8 anonim válasza:
IstenKirályCsászár volt Domi, mint mindig!
4/8 anonim válasza:
Jo meccs volt és nyertünk, így kellett volna játszani az elejétől fogva.
6/8 anonim válasza:
Nyertem 90k-t tippmixen.
10k-t raktam a magyarokra és hogy x lesz a német svájc :)
Mit mondjak izgultam… :DDDD
7/8 anonim válasza:
Nem vagyok anti-magyar drukker szóval örülök. De a gólarányunk igen gyenge, félő, hogy ez a tovább jutáshoz kevés lesz.
8/8 anonim válasza:
Nem izgultam a brazil meccsen. Bár ahogy elnézem ott is jó hangulatot tudnak csinálni a szurkolók, éppen azt a meccset néztem amiről sokan azt hiszik, hogy a kérdésed szól. Izgalom itt is volt volt miért, de a kérdésed nem erről szól.. Na de remélem az nyert akinek szurkoltál. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!