Ha netán a FIFA-ranglistán 39. skótokat sem sikerül megvernie a magyar válogatottnak, akkor Rossit meneszteni kell?
“erőn felül teljesített a válogatott”
“Amit az EB-n látunk eddig az a realitás”
“ez a keret ennyire képes”
Te nem egy elemző vagy véletlenül az
M4-ről!:)
Én még hozzátenném, h
“az előrelépés tagadhatatlan” ;)
Jó lenne, mert gyenge edző, kipukkadt az olasz lufi. Gáz hogy 10+ éve itt van, és még mindig tolmáccsal nyilatkozik, el nem tudom képzelni hogy tudja motiválni a csapatot a meccs előtt vagy félidőben. Nem hiába nem kellett eddig semmi komoly csapat élére, egyszer pedig nyilatkozta egy Serie A-s topcsapat lenne az álma. Emberileg is elvágta magát sok szurkolónál hogy Lang, Szalai Ati féléket tett a kezdőbe Svájc ellen, az meg a magyar kapusposzt megcsúfolása hogy még mindig nem adott lehetőség Dibusznak, inkább a lepkekirály Gulát részesíti előnyben, holott nyilván a német válogatott játékosok nagyrésze jól ismerte Gulácsit hogy mire számíthatnak tőle. Nem vagy fradis, de akkor is megérdemelné legalább az utolsó meccset Dibusz, ha már vele jutottunk ki veretlenül.
Dárda Pali jöhetne a helyére
6:
Ennél zártabban, mint a németek ellen, szerintem nem nagyon lehet játszani.
Ez addig amíg X-re áll a meccs, meg rendben is van, ha 10 percenként egyszer van egy veszélyes kontra.
De 0-2 után ez a taktika már nem vezethet eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!