Meddig kellett volna eljutnia a Magyar válogatottnak az eb-n ?
Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 21:25
1/7 MGéza válasza:
Még nincs volna. Volnáról akkor lesz értelme beszélni, ha vége a harmadik körnek. Ha eljutunk valami csoda folytán az egyenes kieséses szakaszba, ott már bármi lehet.
2/7 anonim válasza:
Nyolcaddöntőig illett volna. Tudom hogy van még számolgatás, nagyon pici esély, de én nem hiszek benne. Skótok nem fogják hagyni magukat.
3/7 anonim válasza:
Az a totál gáz, hogy ismét nem a rúgott góljainkkal jutunk tovább, hanem megint megy a matek, hogy mik az esélyeink, ha ez meg az a meccs, így vagy úgy alakul.
Amúgy szerintem kiszopódunk, mert én is úgy gondolom, hogy a skótok nem fogják hagyni magukat, mivel nekik egész jók az esélyeik a tovább jutásra, ha nyernek.
4/7 anonim válasza:
A legelső helyig, de nem hátulról nézve.
5/7 anonim válasza:
nyolcaddöntőig
szerintem se verjük meg a skótokat sajnos.
ez a két vereség valszeg elég demorizáló lehet a csapatnak, és mentálisan nem lehetnek most a toppon... ráadásul mikor
esélyesként lépnek pályára rendre elbuknak... már pedig papíron a skótok ellen mi vagyunk az esélyesek.
6/7 anonim válasza:
Svájc ellen rosszul játszottunk, ellenük nyerhettünk volna egy olyan játékkal, amit a németek ellen nyújtottunk. Németország a torna egyik esélyese, ellenük nem lehet elvárás még a döntetlen sem. A skótok amolyan sötét lovak, ők egyszer rosszul, egyszer jól játszottak. Szerintem a reális elvárás a 3. hely a csoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!