Nem tartod röhejesnek, hogy a bunkerfocival a FIFA világranglistán 16. németek ellen kiharcolt sima 0-2-es vereség után sokan ünnepelni próbálják a magyar fociválogatottat?
Na igen, vereségek után mindig előjönnek a “senki nem gondolhatta komolyan, hogy az X vagy Y csapat ellen…” típusú önfelmentő szövegek.
Bezzeg előtte! 😁
Decemberben az M4 így értékelte a németeket:
“Ellenük szól, hogy a katari vb óta nem játszottak tétmérkőzést, ráadásul a felkészülési meccseken is pocsékul szerepeltek, 3 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség a mérlegük. A belgáktól, a lengyelektől, a japánoktól, a kolumbiaiaktól, a törököktől és az osztrákoktól is kikaptak 2023-ban. Ezek alapján miért gondolná bárki, hogy Skócia, Svájc és Magyarország ellen biztosra mehetnek?”
Továbbá Csányi szavait hirdették, miszerint
“Minimális célként azt kell kitűzni, hogy továbbjussunk az Eb-csoportból”
Ennek meg is lett az eredménye, mert az olvasók 38%-a az EB előtt 1-2. helyen történő továbbjutást várt.
Kisstílű, nevetséges dolog az erőpróbák előtt az ellenfelek esélyeit degradálni, majd a kudarcos erőpróba után azzal jönni, hogy “senki nem gondolhatta komolyan”, hogy van esély.
Ha meccs előtt van önbizalom, akkor a vesztes meccsek után is legyen tőke minden résztvevőnek beismerni a kudarcot a várakozásokhoz képest.
11:
Ha ezt nekem írtad, akkor keversz valakivel, én ilyet nem mondtam, nem írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!