Egy esetleges Skócia elleni vereség a Rossi-korszak végét jelentheti?
Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 09:01
2/8 anonim válasza:
Szerintem külföldről kap ajánlatot egy klubcsapat irányítására. Már tavaly is volt több megkeresése, de én esélyesnek látom, hogy az EB után távozik főleg, ha a skótoktól is kikap a válogatott.
3/8 anonim válasza:
Ha a drukkerek meccs után belázadnak mint Andorra ellen, akkor igen.
4/8 anonim válasza:
Jó lenne, mert gyenge edző, kipukkadt az olasz lufi. Gáz hogy 10+ éve itt van, és még mindig tolmáccsal nyilatkozik, el nem tudom képzelni hogy tudja motiválni a csapatot a meccs előtt vagy félidőben. Nem hiába nem kellett eddig semmi komoly csapat élére, egyszer pedig nyilatkozta egy Serie A-s topcsapat lenne az álma. Emberileg is elvágta magát sok szurkolónál hogy Lang, Szalai Ati féléket tett a kezdőbe Svájc ellen, az meg a magyar kapusposzt megcsúfolása hogy még mindig nem adott lehetőség Dibusznak, inkább a lepkekirály Gulát részesíti előnyben, holott nyilván a német válogatott játékosok nagyrésze jól ismerte Gulácsit hogy mire számíthatnak tőle. Nem vagy fradis, de akkor is megérdemelné legalább az utolsó meccset Dibusz, ha már vele jutottunk ki veretlenül.
6/8 anonim válasza:
Dárdai Pált kellene visszacsábítani a válogatott élére.
7/8 anonim válasza:
Miért jelentené? Ha az Albánia elleni dupla-zakó után maradt, akkor most se küldik el, csak ha ő maga akarna távozni. De jobb ajánlatot úgyse kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!