Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tudszz még a mai után büszke...

Tudszz még a mai után büszke lenni Szoboszlaiékra? Én igen. Rossz napja mindenkinek van...

Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem, és eddig se voltam annyira elájulva tőle
2024. jún. 15. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2024. jún. 15. 22:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem srácok. Nektek nem volt még rossz napotok? De persze elfogadom, ha így gondoljátok. Mindenki azt gondol ,amit akar. De szerintem ha belegondolunk Klopp sem azért rakta be őt sok meccsen mert alibi focista lenn. Rossz napja volt nemzeti bajnokainknak,ennyi.
2024. jún. 15. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Visszatérünk erre, ha sikerül megverni bárkit tőlünk nyugatabbra
2024. jún. 15. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha a németek is elverik a magyarokat...
2024. jún. 15. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem befejezni

...akkor az már nem csak egy rossz nap a válogatott számára.

2024. jún. 15. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Nagyképű sz@r az összes!
2024. jún. 16. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Én megbocsájtok. Nekik jobban fog fájni, hogy a rossz napjuk miatt haza kell jönni, mert olyan jó napjuk nem lehet, hogy a németek ellenin pontot hozzanak. Amúgy én megértem, hogy a végén a védekezésünk nulla volt. Máshogy esélyünk nem lett volna egyenlíteni, így meg megpróbálták. Tök igaza volt Vargának. Csak mondjuk nem a 60.perc körül kellett volna kapcsolni, hogy pályán vannak.
2024. jún. 16. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!