Erre büszke a Barcelona?
2012. okt. 24. 23:18
1/13 anonim válasza:
mért vagy retardált? :S minden focista színészkedik elég szomorú de ez van... ettől függetlenül a barca a világ legjobbja.
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem pont ez a csapat színészkedik legjobban, nem értem miért csak így tudnak nyerni, nem értem miért csak bírói segítséggel tudnak nyerni...
2012. okt. 25. 06:44
3/13 anonim válasza:
nem vagyok barsza drukker, de a real pont jól illeszkedik melléjük.
igazi agynélküli vadbarmok akik mindig utánarúgnak a másiknak, rálépnek és semennyivel se színészkednek kevesebbet.
összeillő páros a kettő, de a barsza legalább a blben is tud nyerni
4/13 A kérdező kommentje:
Csalással...
2012. okt. 25. 12:42
5/13 SSanchez válasza:
Öcsipók, ha te annyit edzenél, olyan tehetséged lenne mint nekik akkor labdába rúghatnál, szerinted csak náluk vannak színészkedések? Akkor miért nem jössz amikor más színészkedik, Barcelona bárkit képes megverni, BÁRKIT! Ha szerinted csalással nyernek, akkor te nagyon buta ember vagy. Szeretnél te úgy játszani mint ők:) Majd ha fele annyit felmutatsz, mint ezek a játékosok, akkor megszólalhatsz...Vagy az a bajod, hogy FIFA-ban mindig megvernek?:)))
6/13 anonim válasza:
Én Real Madrid-os vagyok, de még én is elismerem, hogy a legjobb csapat jelenleg a Barca. Ez nem vita tárgya, teljesen egyértelmű.
7/13 A kérdező kommentje:
Szeretnéd... de hidd el, hogy a bíróknak ebben nagyon komoly szerepe van!
2012. okt. 25. 16:50
8/13 SSanchez válasza:
Akkor hol voltál amikor tavaly a Barcelona több mint 20(!!!) tizenegyest nem kapott meg a bajnokságban, amik teljesen jogosak voltak, arról mért nem beszél senki, hogy szabályosan szerzett gólokat nem adtak meg nekik. Amik három pontot értek volna, és emiatt a bírói tévedések miatt lett egy meccs 1-1 és nem 2-1 a Barcelonának.
9/13 anonim válasza:
aki többet támad, többet birtokolja a labdát, uralja az egész meccset az természetes, hogy több büntetőt kap mint aki végig csak a saját tizenhatosa körül áll...
10/13 anonim válasza:
látszik hogy sötét vagy :S biró segítségről annyit hogy ha néznél Barca meccseket akkor azt is észre venné amit nem fújnak be de persze neked mint nagy drukker csak annyi marad meg hogy anno 2010-ben a 4. bl meccsen xy pirosat ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!