Hogyan tudok footballmeccs-jegyet vásárolni Nemzetek Ligájára?
Hogy rutinosan járok ki az erős túlzás, egy meccsen voltam eddig (de szeretnék többre is eljutni), de gondoltam leírom azért a tapasztalatomat hátha segít
A Koszovó elleni meccsen voltam. A jegyárusítás kb másfél, két héttel a meccs előtt volt, meg volt hirdetve előre, hogy hány órától (akkor 10:00-kor kezdődött). Érdemes már előtte jóval felmenni az oldalra, mert beoszt egy sorba és addig nem jutsz be amíg vannak előtted. Miután beosztott kiírja, hogy várhatóan mennyi idő, míg sorra kerülsz. Ha ez pl. fél-egy óra akkor van lehetőség email-ben figyelmeztetést kérni ha hamarosan te következel. Ha bent vagy akkor csak kiválasztod a helyeteket és fizetsz. Engem kidobott egyszer meg lefagyott és még így is egész jó helyet tudtam kifogni. Mondjuk egy NL meccsen azért nagyobb lesz az érdeklődés úgyhogy ezért is ajánlom, hogy hamarabb menjetek fel az oldalra és már előre legyen egy terv, hogy hova szeretnétek ülni és egy B terv is ha az esetleg nem jönne össze :) Sok sikert, remélem együtt szurkolhatunk majd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!