Így is visszakapom a pénzem tippmixem?
Úgyanolyan mint ha végig ment volna a meccs,
lehet lett volna még gól, lehet hogy nem.
Ma a döntetlenek napja volt, csak a Sería A 4 X-t hozott...
A TippMixPron nekem is várakozik még egy tétem:
döntetlenre odds 3.65
kifizetik-e nyerőre vajon ?
1-es, szerintem még nincs hivatalos végeredmény.
„Végül De Rossi konzultált játékosaival, udinei kollégájával, Gabriele Cioffival, majd Luca Pairetto játékvezetővel, aki jelezte, a találkozó félbeszakítása végleges, a mérkőzés egy későbbi időpontban folytatódik majd.”
Azt nem tudom, hogy a fogadóiroda szabályzata az ilyen esetre mit ír, ez számít-e végeredménynek, vagy megvárják, amíg lejátsszák a maradék 17 percet.
Szerencsére nem az oltástól kapott szívrohamot, hiszen később megtudhattuk, hogy:
„Sokkal valószínűbbnek tartják az orvosok, hogy Ndicka nem sokkal a rosszulléte előtt kaphatott egy ütést a mellkasára, szívtájékon, s ez okozhatott nála légzési nehézségeket, amit szívfájdalomnak is érezhetett a védő, aki megfigyelés végett és további vizsgálatok elvégzése céljából az éjszakát még a kórházban tölti.”
Úgyhogy megnyugodhatunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!