Mit szóltok hozzá, hogy a Maccabi 1-4-re legyőzte az Olimpiakoszt?
Igen, ezzel, illetve a magyar klubfutballal kapcsolatban akartam feltenni kérdést.
Nézzük mi a helyzet az Európa ligában:
Vannak emberek, köztük a Fradi elnöke akik azt kommunkiálják, hogy mennyit fejlődött az nb1 meg elsősorban a Fradi, ehhez képest az azeri Qarabag otthon döntetlent játszott a Leverkusennel a nyolc közé jutásért, ami rohadt erős most, persze egy kicsit tartalékosabban álltak föl a gyógyszergyáriak, mint szoktak, de akkor is.
Aztán itt van a két Prágai csapat a Slavia meg a Sparta, akik a 16 között kikaptak a Milantól és Liverpooltól.
A Maccabi Tel-Aviv meg legyőzi az Olimpiakószt simán, pedig a keret összértéke fele a Fradiénak.
Konferencia Liga:
Legjobb 16 közé jutott a Plzen és Dinamo Zagreb és a Paok Saloniki is a Középeurópai és a Balkéni régióból.
Van még hova fejlődni, hogy utolérjük a cseheket, vagy horvátokat.
Bár nem láttam a meccseket, csak a statisztikát, de állítólag a meccs végére a fradi játokasi elfáradtak, nem bírták a tempót a görögökkel.
Ha tényleg alulteljesítettek, annak mi lehetett az oka? Szerintem elég motiváló nemzetközi szinten játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!