Mit szóltok hozzá, hogy 1:0-ra kikapott a Fradi az Olimpiakosztól?
Mocskos Fradi.
Itt is gyakorin a sok fociszakértő már előre örült, hogy jajj az Olimpiakos, azt persze hogy verik. Megmutatták.
A Fradi megint megmutatta, hogy a komolyabb nemzetközi szereplésben - hiába a támogatások, bevásárlás légiósokból - egyszerűen nincs helye. Ebben egyébként biztos benne volt a fáradság, meg vendégként igen, nehezebb, de egy gól elvárható lett volna.
Viszont semmi kétségem, hogy hazai pályán vagy nyer a Fradi vagy döntetlen.
Ja, és volt provokatív kérdés itt már előre, hogy az ellenzékiek a görögöknek szurkolnak. Noss.
1. Pártnélküli vagyok, ellenzék a Mi Hazánkon kívül nincsen.
2. Ultrajobboldali vagyok.
3. Utálom a Fradit.
Nekem ez a meccs arról szólt, hogy tud e bizonyítani. Nemtudott.
Sajnos nem tudtam nézni a meccset, csak a végeredményt láttam. Sajnálom, hogy kikaptak, remélem a visszavágón sikerül kiharcolni a továbbjutást! Az 1:0 nem a világvége, ez azért reálisan ledolgozható hátrány.
Nem vagyok fradista, de magyar igen, ezért minden magyar csapatnak drukkolok a nemzetközi versenyeken (más sportban is). HAJRÁ!
A rosszmájú kárörvendők meg egy kicsit magukba nézhetnének, és elgondolkodhatnának... Sajnállak titeket is. Ennyi gyűlölet, amit másokon töltötök ki 😥 Bár jobb fordulatot venne az életetetek.
Az a meglepő, hogy csak ennyire kaptak ki.
Persze a meccs képét látva nem csoda egyáltalán de az erőviszonyokat nézve az.
#5 Milyen magyar csapatról beszélünk, ahol 2 magyar van a kezdőben?
Képmutatásnak tartanám, amikor nem szeretek valakit egész évben , ilyenkor meg ott csöpögne a nyálam értük.
Az meg sokkal szánalmasabb, amikor a magyar válogatott játszik egy "celeb" válogatottal és sokan csak az ellenfél miatt mennek ki, hogy őket lássák.
Szóval ennyit a "Magyarságról!
8-as vagyok.
Amúgy örülök, hogy sikeres a válogattunk, de kíváncsi leszek, hogyha jön majd egy gyengébb korszak megint, akkor ez a sok divat bohóc hol lesz megint. 10-15 éve három széken álltam a Népstadionban, mert a kutya nem jött ki, most meg sokszor esélytelen belépőhöz jutni. Na én ezeket az embereket utálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!