Ki nyeri ma/holnap szerinted az Európa Liga nyolcaddöntők első meccsét? (márc. 7.)
Figyelt kérdés
Sparta Praha -- Liverpool
Marseille -- Villarreal
Roma -- Brighton
Benfica -- Rangers
Freiburg -- West Ham
Sporting -- Atalanta
Milan -- Slavia Praha
Qarabağ -- Leverkusen
márc. 6. 10:23
1/6 anonim válasza:
Liverpool, Marseille, Döntetlen, Benfica, Döntetlen, Atalanta, Milan, Leverkusen. (Ha hibátlan jössz egy gombóc fagyival :D).
2/6 anonim válasza:
Liverpool
Villareal
Brighton
Benfica
Döntetlen
Sporting
Milan
Leverkusen
3/6 A kérdező kommentje:
1-es, szerintem nem teszek mindre, inkább csak a biztosabbakra :D
márc. 6. 14:13
4/6 anonim válasza:
#3 Ha lenne olyan, hogy biztos, akkor mindenki ebből élne :D Sokszor a legbiztosabb megy el. Amúgy durva , mivel elrakom az összes nyertes szelvényem évekre bontva. Találtam baromi régi szelókat és pont azt néztem, hogy volt egy olyan korszakom, amikor ezeket a "biztos" tippeket toltam és halomra állnak a nyertes szelvények, ezek több, mint 10 évvel ezelötti szelók. Találtam olyan szelót, amire ráraktam 10 ilyen "biztos" cuccot és mind találat. Akkor volt, hogy többször 8-8 kosármeccs pipa stb. Mai világban, ha 3-at raksz "biztosat" a szelódra, abból 1 tuti elmegy. Annyi a meglepetés és a bunda, hogy ezeket kell beérezni és akkor lehet kaszálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Sztem elég csak Benfica és Milan...
márc. 6. 15:03
6/6 anonim válasza:
Liverpool
Villarreal
AS Roma
X
West Ham United
X
AC Milan
Bayer Leverkusen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!