Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » MAdárnak nézett a lottózós,...

MAdárnak nézett a lottózós, vagy nem ért hozzá (tippmix)?

Figyelt kérdés

Volt egy elmaradt esemény, most azt hagyjuk, hogy a Zrt-nek 2 napba telik törölni, én meg rohanok a pénzem után a nyamvadt 1es szorzóért. De emiatt nem is tudok játszani, hiszen a visszakapott pénzből tolnám.

Mikor adja ki a pénzt, kérdezi, hogy játszom-e valamit. Mondom neki, nem, mert 2 napja be volt ragadva ez a meccs, így nem is tudom, mikor tudok tenni valamit. ERre mondja, hogy hát itt az újság, itt is tudok tenni. Mondom neki ez nem így működik. ÉS erősködött tovább.

Értem, hogy sokan járnak a semmit fogadni, 8 meccset 200 Ft-okkal, de mikor látta, hogy nagy tétben játszom, egy pillanatra se jutott eszébe, hogy a fogadásoknak utána kell nézni? Nem lehet vakon, hanem statisztika, esélyek, sérültek stb. is kellenek. Nyilván nem mentem bele ott elemzésbe, csak kissé vicces volt.

Halálom, mikor állok a sorban, és az első ember feltartja azt, mert nem tud fogadni, a szelvényén valamire már nem lehet, élőzik és pont le van állítva, de azt is ötös kötésben, és helyette választ valamit, és közben mindenki áll mögötte és várja, hogy azt kitalálja, amit otthon kellett volna...

2024. febr. 16. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem se izgat ki játszik, csak legyen döntetlen a végeredmény.

:)

2024. febr. 17. 19:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Viszont a döntetlen a leglabilisabb.

ha esik egy plusz gól, azonnal bukta. viszont ha 2:, 3:, 4: stb. 0-nál ha esik egy gól bármelyik oldalba, az nem zavar be semmit, ha győzelemre teszel...

ma végül nem játszottam, az este 9es holland meccsek lettek volna, de nem értem volna oda 8ig a lottózóba

délelőtt vettem fel a pénzt és akkor már raktam ötöslottót. ennél feleslegesebb pénzköltés nincs :D inkább elettem volna

2024. febr. 17. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Tegnap jól jött a 92. percben jött gól,

Napoli - Genova 1-1

:)

38 meccsből 12-18 döntetlen azért csak beesik ...

2024. febr. 18. 08:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Egy szelvényen rakod a 38-at? És mennyit fizet abból 12 helyes találat?
2024. febr. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!