Mennyi fog az nekem kerülni Miskolcon, ha teniszezni szeretnék? Mennyire alakformáló és karcsúsító a tenisz?
Nem tudom, hogy Miskolcon mennyibe kerül a pályabérlés. Én is teniszezni akartam kondizás helyett, mert a moszgás nagyon kell, de kondizni utálok. Aztán mondták, hogy próbáljam ki inkább a fallabdázást, mert az pörgősebb, sokkal keményebb mozgást igényel. Már rendszeresen járok, és nagyon jó! Mindig máshol van kegyetlen izomlázam, tehát minden izmot átmozgat, és rettenetes fittséget ad. Ez árakban így néz ki Nyíregyházán:
- 9000Ft ütő (van olcsóbban is)
- 1000Ft labda (neten ez is van olcsóbban)
- 1900-2500Ft pályadíj (én az olcsóbb időszakban járok inkább, bérlettel mégkedvezményesebb egy kicsit)
Ehhez nem kell különleges ruha, csak kényelmes legyen. Fehértalpú cipőt kérnek vinni.
Elnézést, hogy nem a teniszt írtam, de hátha megtetszik az ötlet, és kipróbálod. Eddig minden ismerősöm beleszeretett ebbe a sportba.:)
Szia!
Én a Semmelweis kórházba járok teniszezni, ott tavaly 800 Ft volt egy óra, az edzés plusz 1000-1500 Ft. Az ütő kb. 10000, labda 900/3 db, különleges ruha nem kell hozzá, csak zsebes nadrág (hogy a labdát el tudd tenni), és jó teniszcipő.
Nagyon egyetértek az előző válaszolóval, mert ahhoz, hogy élvezni tudd a teniszt (és tényleg formáljon), kell nagyon tudni játszani. A fallabdához meg nem kell olyan technikai tudás, hogy átmozgasson teljesen és jól is érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!