Inter vagy Liverpool? Ki győzne?
most mindkét csapat jó formában van így ha egymás ellen játszanának ki győzne?
És miért?
Inter...
Miért?
Egyszerű...
Nagyjából egyenlő erők harcánál az alapstratégia kiemelt szerepet kap. Ebben az angolok inkább offenzívek, a milánóiak deffenzívek. A Liverpool azért tud hasítani, mert az ellenfél védelme nem az igazi, de az olaszok jobb sansszal tudják őket kibekkelni és lekontrázni.
Szerintem 1 góllal jobbak és utána bekkelés.
1 - Én is így gondolom, hogy nagyon jól védekzik az Inter és kontra és győzelem. Vagy ha beszorítja a Liverpoolt addig járatja a 16 os körül a labdát amíg be nem rúgja.
2 - Kérlek meséld már el nekem, hogy miben jobb az Angol liga, mi az amiben jobb...
Szerintem csak erősen túl van hájpolva, mert most az a menő, de ott is ugyanazt a játékot játszák ugyanazokkal a szabályokkal.
3 - Szánalmas...
Úgy látom, a kommentelők szerint a Liverpool a jó válasz... vajon miért?
Egyáltalán nem ilyen egyértelmű, hiába a sok médiahype és torzítás... (h durvább szót ne írjak)
Utolsó - egyetértek. Csak azért mert premierlííg, azért már verhetetlen csapat a többi országnak...
De még ezt is elfogadnám, mert ugye véleményt kértem mindenkitől, de az hogy semmi indoklást nem írnak csak azt "hogysimaLiverpoolmertazerősebbbajnokság" az egyszerűen szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!