A Liverpool szárnyal Szoboszlai nélkül?
Megmondtam régebben, hogy Szoboszlaira ugyanaz a sors vár majd Angliában, mint az egykor szintén ígéretes kapustehetségünkre, Bogdán Ádámra.
A fizikuma kevés lesz a Premier League-hez és egy sérülés a gyengélkedőre fogja küldeni hosszú időre. Utána pedig kölcsönadják másodosztályú csapatoknak, újra megsérül, aztán lejár a szerződése és jöhet haza az NB1-be.
Premier League = FIZIKUM.
Ezt nem mondanám... Véleményem szerint mindegy, hogy SZD játszik-e avagy sem. A PL-ben van 4-5 komoly csapat, a többit hozni kell, ezt hozza a 'Pool, függetlenül attól, szerepel-e.
Más kérdés, hogy kissé túl van hype-olva a magyar fiúcska, de ennek később fogja meginni a levét, csak nyilván ezt még nem látják...
Liverpool szintjén ő egy szürke játékos, ne legyenek illúzióink csak azért, mert magyar. Nekünk a magyar, ott meg egy magyar. Ugye érezzük a különbséget? Nekünk micsoda hajcihő, hogy 70M € és effélék, ott viszont a kérdés az, megszolgálja-e az árát, és van-e annyi jó meccse, ami alapján a 70M reális.
Ez utóbbiban nem vagyok biztos, hogy az eddigi összesített teljesítmény alapján jól áll... Többnyire a csapatban átlagos, s lehet, a management szemében ez kevés, és náluk ez a lényeg.
#1Szobónak már eddig jobban sikerült a Liverpooli kaland, mint Ádamnak és még nincs jel arra, hogy elküldenék.
Nincsen túlhypolva, igaz alulértékelva sem, Sok másik játékos is megsérült már a PL-ben. Keményen dolgozik, hogy megtartsa helyét a kezdőcsapatban, mert a többi középpályás sem rossz.
Egyébként meglátjuk, hogyan muzsikál tavasszal, mert pár nap múlva visszatér.
A hypolásról meg annyit, hogy Yaakhobisvili Antal is bemutatkozott a La Ligáben és elég sok helyen írtak róla, ő is túl van hypolva?
Hát pedig az utobbi napokban inkább YA-ról írtak értelemszerűen, mivel ő játazott. Olyan, hogy a La Liga listavezetője csapattában magyar játékos pályára lépjen Puskás óta nem volt példa. Összességében pedig kb 10 éve nem játszott magya a La Ligában.
A hétvégén Sallai és Szalai is többet szerepelt a hírekben, mint SZD, róla csak annyit láttam, hogy mikor lép már pályára, meg hogy nem nevezték a keretbe a hétvégi meccsen.
Na jó, az ilyen bulvárt, hogy ilyen tetkója lesz Dominiknek, én sem szeretem:
De, ha mondjuk a Girona odér a 2. helyre a La Ligában és YA szintén többször szóhoz jut, akkor valószínűleg ő is sokat fog szerepelni, mert így működik a média.
Szerintem SZD sem külön keresi a szereplési lehetőséget, de az a helyzet, ha ti játszanátok a PL listavezetőjénél, akkor rólatok is nagypn sok írás jelenne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!