Magyarország szerintetek ismegnyeri a jövő évi futball EB-t?
Felültél a média hype-nak...
Vagyok le az 1%-os extrémitást és maradjunk a realitás talaján...
Megvertünk egy motiválatlan angol és német válogatottat, de a vmiért küzdő olaszoktól oda-vissza kikaptunk.
Lehoztunk egy veretlen selejtezőcsoportot, de nem a hollandok, spanyolok, olaszok voltak az ellenfeleink, hanem "csak" egy szerb-monti duó. S azt se feledjük, hogy Bulgáriában egy 97. perceb szerzett öngól kellett és az itthoni szerb meccsen 20 perc alatt lőhettek volna 4-et, amiből 2-t a VAR vett el...
Szóval azért szépek az eredmények, de ha mögéjük nézünk, azért árnyalódik a kép...
A németek ellen reálisan nem eszünk meg sok sót. Eleve a bosszúvágy, a visszavágás miatt, másrészt nekik ez otthoni EB.
A skótokkal partiban lehetünk, de azért a brit stílus nem nekünk tetsző.
A svájciak meg kicsit alul vannak értékelve...
De legyen meg a továbbjutás... Onnan? Jön egy MOTIVÁLT belga, olasz, francia... csapat és feltörlik velünk a padlót.
Szóval a realitás velem azt mondatja, hogy nyolcaddöntő kb benne van.
Egyébként lehet, hogy nem egy topfavorit pl a franciák, portugálok, belgák, angolok, nyerik az eb-t, legalábbis az Afrikai Nemzetek Kupájában, meg az Ázsia kupán elég erős csapatok véreztek el.
Jordániáról, Katarról nem gondoltam volna, hogy eddig elmennek, de Kongótól meg Dél-Afrikától sem vártam elődöntőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!