Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek gáz, ha én nem a...

Szerintetek gáz, ha én nem a magyar válogatottnak szurkolok?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy minden meccsen ellenük szurkolok, de én mindig a dán válogatottnak szoktam szurkolni, akkor is, ha a magyarok kint vannak az EB-n.

2024. febr. 4. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk nem gáz. Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy neked nem gáz-e az hogy hazád ellen szurkolsz, ahol feltételezem több ezer felmenőd élt és halt csak hogy most itt lehess. Ez lehet negatív kritikaként hangozhat, de nem az. Szíved joga hogy kinek szurkolsz
2024. febr. 9. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

MGéza azaz Mészöly Géza, szerezz pontokat az Újpesttel!!!

2024. febr. 9. 23:44
 13/16 MGéza ***** válasza:
68%
#12: Te direkt kötözködni jársz oda ahol én válaszolok? :) Sok vérmagyar futballszurkoló, ki mondta nektek, vagy hol olvastátok, hogy pernamensen a magyarok ellen szurkolok? Amúgy, én legalább akkor is MGéza vagyok ha félrebeszélek meg akkor is, ha a véleményem írom le. Az UTE-t meg végképp nem értem hogy jön ide, amúgy hajrá MTK(Jájjj, az se magyaaaar :D)!
2024. febr. 10. 06:51
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

#13 Már azt gondoltam, az Ujpest edzőjévé avanzséltál.

[link]

2024. febr. 10. 10:25
 15/16 MGéza ***** válasza:
56%
#15: Ha Mészöly Gézának hívnának szerintem a te véleményed lenne az egyik utolsó, ami érdekelne. Folytasd csak az anonim beszólogatás, jól áll. Csattogjon, aminek kell, hajrá! :)
2024. febr. 10. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

Nem fogalmaztam meg véleményt, csupán azt kívánom Mészöly Gézának, legyen sikeres a csapattal.

Mészöly Géza pedig becsüli a szurkolókat, ahogy a szurkolók is őt.

2024. febr. 10. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!