Miért követelik egyre többen Vignjevics távozását az Újpesttől?
Figyelt kérdés
febr. 3. 10:31
2/7 anonim válasza:
Mert egy fogalmatlan, kókler edző. Már másodjára bukik meg a Dózsánál.
4/7 anonim válasza:
Láttad tegnap a meccset?
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára ennyire lélektelen focit mint amit az Újpesttől.
Az MTK sem NB I-es szint mert amit ki lehetett náluk emelni az a győzni akarás, de látványos focit nem nagyon sikerült játszaniuk.
5/7 anonim válasza:
Kb 30 percig bírtam nézni. Utána inkább a Sidney Van Den Bosch lábait néztem a Szerencsekerékben. Azokban több izgalom van.
6/7 anonim válasza:
Az MTK egy NB2-es szintet képvisel, takarodjanak oda vissza!
7/7 anonim válasza:
Most inkább az Újpestet fenyegeti a másodosztály veszélye. Remélem bentmaradnak.
Én nem tudom, miért lett ennyire rossz az Újpest játéka. Vignjevics edzői kvalitását nem tudom megítélni.
Mit gondoltok Kuznyecovról, jó lenne ő Újpesten?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!