A magyar válogatott miért ilyen semmirevaló csapatokkal játszik felkészülési meccseket?
Nos, én azt gondolom, hogy a csoportellenfelekre kell készülni.
A svájciakra szerintem egy osztrák meccs jó lehetne, de talán a törökök sincsenek nívóban messze tőlük.
A skótokra én mindenképp egy brit csapatot tartanék jónak, az írek szerintem nem rossz választás. Induljunk ki abból, hogy az angolok nem lesznek hajlandók velünk meccselni...
A németekre is készülni kell... De ők favorit csapat, és a nagycsapatok szeretnek egymás ellen játszani. Akkor olyan kell, aki stílusban hozzájuk hasonlít. Talán mondjuk egy skandi ellenfél, mondjuk egy dán meccs?!
Látom van már mellény rendesen, csak azért mert Orbi megvett pár meccset, már rögtön Brazília meg Franciaország szintjére vizionálják egyesek ezt a bandát. Megsúgom, pont az olyan csapatok szoktak gondot okozni aranylábéknak, mint Málta meg Koszovó. Akiket nem lehet megvenni. Ha jól tudom, Andorra is szépen elverte a díszes társaságot nem is olyan rég, és Feröer ellen is volt izzadás ezerrel.
Persze nyilván a törökök édes testvérek, ők fekszenek majd, Erdogán ennyi szívességet megtehet a focibolond haverjának, de Koszovóra ne vegyetek mérget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!