Kik az esélyesek a 2023/24-es labdarugó NB1-es bajnokság megnyerésére?
Figyelt kérdés
Paks, FTC esetleg a Videoton? Szóba jöhet még a Loki és a PAFC is?#NB1-es labdarugó bajnokság
2023. dec. 30. 18:35
1/9 anonim válasza:
FTC jöhet egyedül szóba. Naív aki azt hiszi, hogy más csapatnak van némi esélye is.
2/9 anonim válasza:
Fradi lesz a bajnok. Az lenne a legnagyobb meglepetés, ha ez nem így történne.
3/9 anonim válasza:
Paksnak örülnék a legjobban, de sajna mégis a Fradi fogja behúzni a végén.
5/9 anonim válasza:
Azt azért ne feledjük, a Fradi csak 1 pontra van úgy lemaradva, hogy bőven volt sérült és a csapat gerince 2x annyi meccset játszott, mint a legtöbb másik csapat, s azt se feledjük, utaztal Olaszországba, Belgiumba is stb.
A vereségeknél egy helyen nem volt VAR, a másikon meg lényegében sárdagonyában játszottak.
Tavasszal nem lesz ennyi meccs, kiváltképp, ha a Fradi kiesik az EKL-ből.
Szerintem tiszta körülmények között (értsd: normális pálya, VAR, kb azonos terhelés, normális mértékű sérült, eltiltott) 10meccsből 8at behúz a Fradi.
Én 90%-ra mondom a Fradi bajnoki címét.
Paks és szerintem a Loki lehet az első 3.
6/9 anonim válasza:
A Fehérvár fogja nyerni szerintem. A Fradi nagyot fog koppanni, hiába gondolják úgy hogy nekik alanyi jogon jár a bajnoki cím minden évben, ezúttal nem fog összejönni. Stankovicot menesztik a szezon végén.
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy az utolsó válasz lesz a befutó. Majd meglátjuk. Hajrá magyar foci! Köszi a válaszokat!
jan. 6. 22:43
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ez nem érzés, ez egyszerűen arról szól, hogy az érzelmeidet kivetíted a "jóslataidra"....
9/9 anonim válasza:
Én tippeltem a Fehérvárt bajnoknak egy korábbi válaszomban, most viszont olvasom hogy Kodrót leigazolta a Fradi, így viszont nem lesz esélyük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!