Miért ilyen béna a Liverpool?
Figyelt kérdés
Tiszta szégyen amit művelnek,mióta Benitez elment.A Napoli elleni meccs teljesítménye vmi szörnyű volt,allig bírtam megnézni.Mi a f@szom lett velük?2010. okt. 21. 21:12
1/4 anonim válasza:
Bár Arsenalos vagyok de kívülről annyit vettem észre, hogy már Benítezzel is sz*rok voltak, ez köszönhető a csodálatos Amerikai elnököknek is, (akiket már elküldtek) ill. Beníteznek is, aki olyan játékosokat engedett el mint J. Mascherano, Xabi Alonso.. így nem csoda, nincs rendes erős kp, + a leg balf*szabb játékosokat játszatta, inkább Berakta N'Gogot mintsem h Babel kezdett volna csak azért mert nem bírták egymást..-.- szörnyű. na meg ugye most az önbizalmuk is a 0-án van hogy kieső helyen vannak. Nem tudom mi lesz velük de szivesebben látnám őket a 4-ben mint a City-t.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,a választ.Egyetértek veled!
2010. okt. 24. 10:35
3/4 anonim válasza:
Rossz átigazolási politika, borzalmas pénzügyi helyet, idióta vezető edző. Csak egy pár ok
4/4 anonim válasza:
nem gondoltatok arra hogy ez nem most kezdődött el??? már tavaly se voltak jók sztem, és persze gyalázat amit most művelnek, de a játékosaik sem olyan jók sztem... van 1-2 jó de annál sokkal több már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!