Szerintetek is sz*r szurkoló vagyok?
Legutóbbi beszélgetésünkkor is messengeren azt hittem ketten vitázunk, aztán írta hogy milyen jót mulatnak a kollégáival azokon az érveken, amiket írok. Megmondtam neki, hogy gerinctelen dolog tőle. Sajnos tenni nem tudok semmit. Személyesen nem is beszéltünk azóta egyáltalán, megessengeren sem írt egy szót sem. Én elvből nem írok neki, mert Követelte, hogy kérjek bocsánatot, azért, amit írtam. Csak azért térek ki erre is, mert vol egy olyan eset is, amikor lezsidóztam, mert azon bosszankodott, hogy azért vette meg a 3500 Ft-os jegyet, hogy kikapjunk. Én meg mondtam, hogy komolyan ez a legnagyobb fájdalmad? Ekkor még közel sem vesztünk össze, elpoénkodtuk az egészet. Most viszont, hogy összekaptunk, felhoztam neki a témát, hogy én nem vagyok igazi szurkoló, ő meg közben nem azt sajnálta korábban, hogy kikaptunk, hanem azt a pár ezer forintot. Elmondtam neki, hogy nekem akkor is megér annyit, ha kikapunk. Erre mégjobban berágott és azt mondta, hogy ne hazudjak,, mert ő ugyan ilyesmit sohasem mondott. Én tisztán emlékszem rá és mondtam is neki, hogy akkor maximum elfelejtette. Bár szerintem szimplán nem akarta bevallani mert ott voltak a kollégái, akivel jót röhögcséltek rajtam.
Bocs, hogy ezt mind leírtam, de nagyon sz*r érzés, hogy a haverod (legalábbis akiről azt hitted) egy nézeteltérés miatt eddig képes elmenni. Már azért lecsesztem, hogy egyáltalán miért mutogatja másnak a beszélgetésünket. A lényeg, hogy már napok óta nem írt, de ilyen felfogással inkább ne is írjon, mert én biztos nem fogok a bocsánatáért esedezni, akár neki van igaza, akár nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!