Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy lehet az, hogy az MTK...

Hogy lehet az, hogy az MTK egy nagymúltú klub, mégis alig van szurkolója?

Figyelt kérdés

2023. nov. 25. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ez engem is erdekelne.
2023. nov. 25. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézed, már egyik magyar csapatnak sincs annyi szurkolója, mint amikor még a Népstadionban játszottak a nagy csapatok egymás ellen, 50-60 ezer néző előtt. Egyszerűen a magyar klubfutball már nem vonz annyi nézőt, mint a 70-es, 80-as években.
2023. nov. 25. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Na igen, a kettős rangadókra a Népstadionba én is nagyon szerettem kijárni, pedig vidéki csapat szurkolója voltam.

2023. nov. 25. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Mert hába régi csapat, sikertelen, nem nyernek kupát, bajnokságot se régóta, gyakran kiesnek, "lifteznek" az osztályok között, nem hogy BL de még EL, EKL selejtezőt se jatszották, mert nem tudnak olyan helyekre odaérni. Egy sikertelen csapatnak nyilván nem fognak annyian szurkolni mint mondjuk a Fradinak.
2023. nov. 25. 13:56
 5/6 MGéza ***** válasza:
100%
Sosem volt sok szurkolója, rétegcsapat volt, akinek nem volt "illendő" magyar embernek szurkolnia, mivel a zsidókkal azonosították a klubot. Ez még akkor is így volt, amikor az Aranycsapat több játékosa is az MTK-ban játszott.
2023. nov. 25. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyapám libásoknak hívta az MTK-t.
2023. nov. 25. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!