Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem féltek attól, hogy Magyaro...

Nem féltek attól, hogy Magyarország akár halálcsoportba is kerülhet a most következő EB-n?

Figyelt kérdés

2023. dec. 2. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Egy csapatot se nudlizzál le, mert a mai futballban bármelyik nemzet válogatottja tud meglepetést okozni egy magasabban jegyzett nemzet válogatottjával szemben.
2023. dec. 2. 14:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindig szerintem közepes csoport fog jutni.
2023. dec. 2. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

Én a szlovákokat szeretném, azokat le fogják becsülni a nagyképű Szoposzlaiék, aztán majd jól elkenik a szájukat megint, mint az előző EB-selejtezőben oda-vissza.

Ráadásul az a revizionista náci turbómagyaroknak duplán fájna.

Kár, hogy a románokkal nem kerülhetünk össze, azokat se tudtuk legyőzni már vagy 40 éve.

2023. dec. 2. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
Miért operát közvetítenek az EB sorsolás helyett?
2023. dec. 2. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
45%

Németország

Magyarország

Skócia

Svájc

Szerintem ez egyáltalán nem lett egy halálcsoport.

2023. dec. 2. 18:57
 16/21 anonim válasza:
66%
Sok mindentől félek, de speciel ez nem tartozik bele. Úgy is mondhatnám, hogy magasról lesz...om. Ha sikereket érnek el, az csak tovább fogja erősíteni a Viktátorunk, mert akkor megvan a felhatalmazás, hogy további milliárdokat bas..unk el stadionokra, amiből Lölő és a többi yachtos további milliárdokat tud eltenni. Ha nem érnek el sikereket, akkor meg szintén megvan az ok, hogy több pénzt kell beletenni. Szóval engem nem igazán tud érdekelni a felszín, a cirkusz része a dolognak.
2023. dec. 3. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Nyomika, te fordítva ülsz a lovon ha a focit kizárólag aktuálpolitikai tükörben bírod látni Ez olyan mintha az 1938-as vb-ezüstérmes válogatottunkat horthystáknak vagy az Aranycsapatot Rákosi-szolgáknak neveznéd. Éppenséggel a politikusok voltak mindig azok akik a focihoz dörgölőztek, nem fordítva. Amúgy meg ha fingod sincs az egészhez, akkor inkább kussolj és tartsd meg magadnak a hazaáruló dumáidat.

2023. dec. 3. 19:06
 18/21 anonim válasza:
33%

18/ Gondolom nekem szántad ezt a fantasztikusan felépített válaszod. Én a 17/ voltam, nem a 16/.

"Nyomika, te fordítva ülsz a lovon ha a focit kizárólag aktuálpolitikai tükörben bírod látni."

-> Nem fordítva, inkább úgy fogalmaznék más szinten is képes vagyok nézni egy bizonyos eseményt. Örülök neki, hogy neked elég a felszín, vannak viszont elég sokan ebben az országban (számodra gondolom mind hazaárulók), akiket jobban zavar ennek a társadalompolitikai hatásai. Természetesen tudom nézni tisztán a foci alapján is, de számomra ez nem elég.

"Ez olyan mintha az 1938-as vb-ezüstérmes válogatottunkat horthystáknak vagy az Aranycsapatot Rákosi-szolgáknak neveznéd."

-> Nem, egy szóval nem jön a hozzászólásomból az, hogy a focistákat bármilyen hatalom kiszolgálónak nevezném. Szövegértelmezést gyakorold kicsit. A teljesítményüket természetesen ugyanúgy elismerem, ha jól játszanak. A kritikám nem ellenük irányul, hanem pont azok felé, akik aktuálpolitikai célokra használják ki az ő teljesítményüket.

"Amúgy meg ha fingod sincs az egészhez, akkor inkább kussolj és tartsd meg magadnak a hazaáruló dumáidat."

->Látom itt már elgurult a gyógyszer rendesen, tudtommal még szabad a véleménynyilvánítás. De nem kell már sokáig várnod, még pár év és nem kell olvasnod majd a "hazaáruló dumáimat." Egy kis kitartás...

2023. dec. 3. 20:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#19 (20:32)

Hát pedig pech, mert tényleg nem neked hanem a #16-osnak írtam a hozzászólásomat, a tied eléggé semleges vélemény volt, azon nem nagyon volt mit ostorozni :)

Egyébként mire gondolsz ezzel a mondattal: „vannak viszont elég sokan ebben az országban (...), akiket jobban zavar ennek a társadalompolitikai hatásai”? Értem hogy zavar a focicirkusz mint olyan, de mik azok a társadalompolitikai hatások?

2023. dec. 3. 20:59
 20/21 anonim válasza:
100%

20/ Ha ezek szerint nem én voltam megszólítva, akkor vegyük ezt úgy, hogy leírtam egy véleményt. Nem pech így sem, mert legalább írásba tudtam foglalni a gondolataimat ezzel kapcsolatban.

Csak röviden, nem áll szándékomban a 16/ védeni, de a szólásszabadság őt is megilleti. "kussolj és tartsd meg magadnak a hazaáruló dumáidat" egy kicsit erős. Azzal viszont egyetértek veled, hogy egyik válogatottat sem kéne a hatalom kiszolgálója címkével illetni. (Őket használják ki sajnos.)

A kérdésedre, próbálom röviden: Részben benne van a hozzászólásomban. Akárhogyan is alakul a válogatott helyzete, ez a Fideszt fogja erősíteni. Így-vagy úgy. Tartok tőle, hogy a nép is egyre inkább megengedőbb lesz az ilyen irányú költésekkel, mert azt látják a válogatott teljesítménye javul. (függetlenül a mostani EB-től is, én így látom) Még jobban fel lehet pörgeti ennek hatására az élsportra (különösen a focira) fordított költéseket, máshonnan pedig tovább elvonni. (És ezzel együtt kitömni bizonyos embereket.) Kommunikációban az erős nemzet szlogent egyre többen fogják magukénak érezni és úgy gondolom ez egy idő után már nem csak a válogatott sikere lesz a nép szemében, hanem a hatalomé...

2023. dec. 3. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!