Szerintetek hogyan fog szerepelni és meddig fog jutni a magyar válogatott jövőre az EB-n?
Statisztikailag benne vagyunk a legjobb 16-ban, szóval akár a legjobb nyolc is még életszerű elvárás lehet, de ezen a szinten igazából lutri, bármi megtörténhet. Ld. 3-as válaszát, akkor senki sem számított a görögökre, és valami csoda folytán végigcsinálták.
De pl. tavaly Marokkó is ment egy nagyot, a legutóbbi EB-n meg a csehek, szóval miért ne okozhatnánk nagy meglepetést egyszer mi is? :)
Szerencsés sorsolással akár elődöntő is lehet belőle.
Ha a csoporton átjutunk nyolcaddöntőbe akkor imádkozzunk, hogy ne Franciaországot vagy Angliát kapjuk.
Többiek szerintem verhetőek.
Én úgy állok hozzá most lesz ami lesz. Nem vágom magam hanyatt és nem kezdek önfeledt ünneplésbe mert kijutottunk a Vb-re.
Ettől függetlenül vitathatatlan a magyar csapat sikere és némi szerencse is, viszont nem vagyok elfogult ember aki csukott szemmel jár.
"Azt azért nem látom, hogy a válogatott hogyan verné el mondjuk a Spanyol/Francia/Belga triót"
Minden válogatottnak van szar napja. Kb Igy. Minden csapat verhető. Még mindig a görögök a jó példa erre. Portugáliát verték otthon... Szerintem simán van esélyünk, ha a szerencse is mellénk áll.
A csoport utolsó Bulgária majdnem legyőzte őket, a pöttöm Montenegró válogatottja ellen úgy kellett küzdeniük mintha a németekkel játszottak volna.
2025-ben már a csoportkörben mindenki megveri a magyar válogatottat és jöhetnek az első repülővel haza az "EB-hősök".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!