Az új Tippmixpro felületen indított kifizetés sikeres volt nálatok?
Figyelt kérdés
A régi felületen a megadott bankszámlàra utaltak, már másnap, zökkenőmentesen, de ez az újon még a bankkártya adatom sincs rajta, és fura, hogy egybe kellett megadni az újat és a tegnapi kiutalàs még sehol sincs.2023. nov. 17. 12:33
1/9 anonim válasza:
Az ujnal hosszabb a kifizetesi ido.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért?
Na és mi lett a tárolt bankkártya adatokkal? (Sehol sem látszik)
2023. nov. 17. 12:50
3/9 anonim válasza:
Mert szar az egesz.
Nekem a pro sosem tarolta,minden alkalommal be kelett irnom a simpleben amikor befizettem.
5/9 A kérdező kommentje:
Befizetésnél nekem is, de most a kifizetésről van szó, ott sosem kellett és másnap 11 körül jött az email, hogy elindították a kifizetést, most meg semmi.
2023. nov. 17. 13:02
6/9 anonim válasza:
A kifizetesnek mi koze a bankkartya adataidhoz? Bankszamlara fizetnek ki.
Ha eltunt a bankszamlaszam akkor annak az uj rendszer lehet az oka, bar ketlem, mert ha jol remlik mar a regisztraciokor meg kellett adni.
Es ahogy leirtam, az uj rendszerben egyelore lassabb a kifizetes. Nem masnapra hanem 2 vagy akar 3 munkanapra ra kuldik a penzt.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, igen, rosszul írtam, a bankszámla számra gondoltam, de ezek szerint csak hétfőn érke...
Na meg is jött most, csak az üzenet nem jött,hogy elindították, jól van, akkor változott az utalási idő.
2023. nov. 17. 13:15
8/9 anonim válasza:
Először nekem is mintha kicsit később küldték volna, de másodjára már kb. fél nap múlva megjött.
9/9 anonim válasza:
Nekem annyit küldenek, hogy elfogadták a kifizetési kérelmet. Amikor a pénz megjön akkor meg küldenek egy sikeres kiutalás emailt. Ha több részletben kéred a pénzt, egyben utalnak, de kérésenként jön email akkor is. Mostanában már elég gördülékenyen megy, szerintem az elején voltak akadozások az indulásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!