Oppá. Itt egy kemény vonalas fradista, amivel nincsen baj egyébként. Abba aztn tényleg nem lehet belekötni ki, kinek drukkol.
De eddig olvastam a hozzászólást; "A NYILVÁNYOS beszámolók szerint".
És mi van a nem-nyilvánossal? Olyan országban - és nem a politikát értem alatta csak - ahol minden haveri, rokoni alapon megy.
Különben máshol is így van, ezt is kár lenne tagadni. De nem ennyire.
2023. okt. 26. 15:50
12/18 anonim válasza:
6:
Önfenntartó? Ja, hogy úgy, hogy a stadiont mi adófizetők finanszírozzuk. Úgy könnyű önfenntartónak lenni (ez igaz más klubokra is).
2023. okt. 26. 17:15
13/18 anonim válasza:
De kemény figuràk vagytok. A Vasas 5 milliárdos támogatásával nincs bajotok? Vagy az MTK 7 milliàrdjával? Csak a Fradi fáj nektek? Barmok… Pontozz le nyugodtan! 😂
2023. okt. 26. 21:19
14/18 anonim válasza:
13:
Mint írtam mindegyikkel van bajom. Az élsportot finanszírozzák a szponzorok (ne állami cégek) és a közönség!
2023. okt. 26. 21:40
15/18 anonim válasza:
#14: A FTC Labdarúgó Zrt. 2022-es mérlegét meg tudod nézni, abban semilyen állami támogatás nem szerepel. A Ferencváros, mint írtam: önfenntartó, pozitív gazdasági tevékenységgel bíró cég. A sporttal kapcsolatos tevékenységekből (jegyek, UEFA, MLSZ, reklám, játékostranszfer, stb...) származó bevétele lényegesen több, mint a kiadása. Volt, hogy állami támogatást kapott (A Fidesz kormány alatt tényszerűen 9 évig) de az elmúlt 3 évben nem támogatta az állam, vagy közvetlen állami érdekeltségű cég. (A Szerencsejáték Zrt.-t kivéve, amely még így is nagyobb reklámértékkel bíró szolgáltatást kap a csapattól, mint amit fizetnek érte). Tehát utálhatod szinte mindegyik magyar csapatot, kivéve a Fradit. Erről ennyit. Nézz utána, elemezd az utolsó 4 gazdasági évük mérlegeit és beszámolóit és utána told az okos dumát.
2023. okt. 28. 21:01
16/18 anonim válasza:
15:
A stadion állami pénzből épült, emellett a szponzorok állami cégek vagy rá vannak kényszerítve arra, hogy támogassák a klubot.
Érsekes nálatok bolsevikok kutyáknál ez az önnfenntartás...
2023. okt. 28. 22:55
17/18 MGéza válasza:
Mi is a stadionotok neve? Groupama aréna. Annyira vagytok nagy magyar klub hogy még azt se tudtátok elintézni hogy egy híres klubikonotokról nevezzék el, mint például az MTK stadionját.
2023. okt. 29. 06:28
18/18 anonim válasza:
Akkora nagy magyar klub a Fradi, amekkora az MTK már soha nem lesz... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!