Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak én utálom a Fradit?

Csak én utálom a Fradit?

Figyelt kérdés
Egy közpénzen élősködő csapat, ami kb. 5 éve úgy nyeri a bajnokságokat, hogy hazai pályán többször is egy gyenge ellenféllel csap össze.

2023. okt. 20. 18:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Én is, mondjuk én lila vagyok, alapból rühellem őket. A KÍ Klaksvik elleni nyári meccs volt az egyik kedvenc napom :D
2023. okt. 20. 19:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én az egész magyar klubfutballt utálom. Csak a válogatott meccseit szoktam megnézni.
2023. okt. 20. 19:19
 3/18 anonim ***** válasza:
37%

A Fradinak van a legnagyobb marketingértéke, az FTC generálja a legtöbb érzelmet. Sokak imádják a csapatot és megintcsak sokak utálják.

A közpénzek, meg a finanszírozásról felesleges beszélni...

Akik pedig a Fradi gyűlöletét abban teljesítik ki, hogy mikor kap ki a csapat, nyilván nem gyakran örömködnek, hisz azért az elmúlt években sokkal jellemzőbb, hogy a Fradi hajt végre bravúrt tétmeccsen, semmint a KÍ elleni meccshez hasonló módon fiaskót él meg.

Nyilván lehet a csapat mellett szóló szimpatikus érvet találni, de olyat is, ami egyértelműen nem szimpatikus... Kinek mi az értékrendje...

2023. okt. 20. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szurkolok ellene vagy ilyesmi, főleg nem nemzetközi kupákon, de egyébként sosem kedveltem a Fradit. Leginkább azt nem, amit a szurkolók megtestesítenek. Elsősorban nem a suttyó proli keménymagra gondolok, hanem általában arra a jelenségre, mikor egy rakás ember igazából azért szurkol egy csapatnak, mert az a legsikeresebb a (magyar) mezőnyben. Kicsit taszító volt, mikor gyerekkoromban a helyi csapat ellen a Fradinak szurkolt egy olyan osztálytársam, aki tipikusan ez a fajta mentalitás alapján szurkolt (nyilván Schumachernek is a Forma 1-ben). Meg sokan mások is a környezetemben így szurkolak. Éa persze mikor mélyponton volt a Fradi, akkor nem voltak túl aktívak.
2023. okt. 20. 21:31
 5/18 MGéza ***** válasza:
76%
#4: Igen, semmi nem gusztustalanabb, mint a divatszurkolóság. Nekem van saját csapatom, például sosem kedveltem a Fradit, de F1-ben sem volt szimpatikus a Ferrari egy percre sem. Amíg ment a Williamsnak addig nekik szurkoltam meg BMW-nek amíg volt, de mára dögunalom jellemzi az egészet, kiszerettem belőle. A magyar focit azért nézem, színvonal ide vagy amoda. És bizony örülök, ha nem megy a Fradinak.
2023. okt. 22. 13:16
 6/18 anonim ***** válasza:
16%
Tegyük tisztába a dolgokat. Utálhatod a Fradit, de a nyilvános beszámolók szerint 4 éve önfenntartó a labdarúgó zrt. Az európai kupaszereplések pedig a gyűjtött koefficiens pontok által a magyar klubfutballt segítik. A válogatott és a klubfoci sikere viszi előre a magyar labdarúgást, így azokat a klubokat kellene utálni, amelyek 5 milliárdos támogatással az nb2-ben vitézkednek. Csak egy apróság: A Fradinak köszönhető, hogy jövőre a magyar kupagyőztes nem az EKL, hanem az EL- sorozaban indulhat. Utálni kell érte? A lila szurkolók Firenzébe utaznak a Fradi ellen szurkolni? És ha a kupát megnyeri az Újpest, akkor megköszöni majd a Fradinak az El-szereplési lehetőséget? Csak mert hogy tudjátok: ha a Fradi az elmúlt 5 évben nem szerepelt volna így, akkor nagyjából lenne egy BL-selejtezős helyünk és egy EKL-selejtezős helyünk, mellette pedig egy kupagyőztes EKL-selejtezős helyünk. A bronzérmes meg kitörölhetné a seggét az érmével. A Kecskemétet, a Debrecent és a ZTE-t kellene utálnotok, amiért relatív verhető csapatok ellen nem volt képes bejutni egy csoportkörbe. Így utáljátok a Fradit, amely 10 milliárdos éves bevételével eltartja magát, ami brandet épített magának, amelynek a stadionjában mindig hazai nézőrekord van, ahol a nemzetközi meccseken teltház van és amelynek a vidéki szereplései szintén megtöltik a DVTK, a Kecskemét, vagy épp a Mezőkövesd stadionját. Ilyen erővel a válogatottat is lehetne utálni a 70 ezer "divatszurkolóval". A nagy faszt! Magyarok vagytok! Szurkoljatok a magyar válogatottnak és a jól teljesítő magyar csaptoknak. Vagyis sajnos csak csapatnak, mert a Fradin kívül nincs egy életképes klub sem. Erről ennyit.
2023. okt. 26. 13:44
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
MGéza, róla csak annyit, hogy nézd a magyar focit és szedd a xanaxot, mert a Fradinak jól megy öcsém...
2023. okt. 26. 13:45
 8/18 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező: a kérdésed felveti amúgy azt, hogy semmit nem értesz a focihoz, mint sport- és üzletághoz. A Fradi tehet arról, hogy gyengébb ellenfelekkel csap össze? Ne viccelj már! Legyenek a többiek erősebbek. A Fradi úgy nyeri a bajnokságokat, hogy jobb a többi magyar csapatnál. Barom...
2023. okt. 26. 13:47
 9/18 MGéza ***** válasza:
100%
#7: Ki mondta, hogy ideges vagyok miatta? :)
2023. okt. 26. 14:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom.

A legmocskosabb magyar csapat.

Régebben kedveltem, meg engem is elkapott a "fradiláz", de egy összetákolt csapat, jól kitömve közpénzen. Jót is röhögtem a NERencváros kifejezésen.

Pedig jobboldali vagyok.

2023. okt. 26. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!