Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nem tudom megnyitni a...

Miért nem tudom megnyitni a BET365-öt? "imagecache365.com"

Figyelt kérdés
Bent van fogadásban egy nagyobb összegem és kétséges lett hogy elveszítem, így inkább kivenném. Viszont az oldalt sehonnan sem tudom megnyitni, valakinek valami ötlete van esetleg?

2023. okt. 19. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hónapok óta nem jön be az oldal, mióta magyarországi bankszámláról tiltott lett a tranzakció. Szóval már az érdekes hogy te tudsz fogadni az oldalon.
2023. okt. 19. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves 1.

Én is csak úgy tudtam megnyitni hogy még július végén kaptam egy emailt tőlük amin ha logójukra kattintottam akkor az átirányított a honlapra. Érdekes hogy az URL kódot szinte 3 naponta valtoztatták mert mindig lekapcsolták az előzőt. Azóta viszont ez sem működik... Esetleg NordVPN szerintetek segítene?

2023. okt. 19. 20:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Frissítés: NORDVPN - Helsinki finn 🇫🇮 szerverén minden jól működik. Szerencsére hozzáférek így a fiókomhoz

8-)

2023. okt. 20. 00:05
 4/4 arpi1969 ***** válasza:

[link]

BET365 belépés Link

2023. okt. 22. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!