Érdemes megrakni a magyarokat ma a szerbek ellen? Megverik őket?
Figyelt kérdés
3 as odds van egy sportfogadós oldalon, gondoltam nyomok rá egy kis pénzt.
Jó formában vannak?
2023. okt. 14. 16:26
2/11 anonim válasza:
Kevéssel megpróbálhatod, de a szerbeknek jobban kell a győzelem, úgyhogy komolyabban fogják venni a meccset
3/11 anonim válasza:
Én tettem rá egy kicsit, de túl sokat nem mernék
4/11 anonim válasza:
Neeee.
Neee.
Én amikor a magyarokra fogadtam szinte mindig kikaptak. Mióta nem fogadok rájuk azóta sikeresek. Persze volt, hogy több siker után úgy döntöttem fogadok rájuk és kivételesen pont akkor megint kikaptak, úgyhogy soha! Soha többet!
5/11 anonim válasza:
4# ha azt akarod, hogy nyerjenek, tegyél mindig ellenkező tippet.
x2 -re egy százast.
:)
6/11 anonim válasza:
Mondjuk amúgy nem rossz ötlet minden tippmixpro egyenlegen lévő összeget rátenni a szerbekre, hogy ha esetleg ne adj isten mégis kikapnak a magyarok akkor legalább annyi vígaszom legyen.
7/11 anonim válasza:
Sztem kikapunk... 0-2-re tippelek...
Persze ez nem szentírás, csak az én véleményem
Azt ne feledjük, hogy ha ki is kapnánk sincs semmi gond, a TOP2-ben kell lenni... azaz MNE-t kell magunk mögött tartani.
8/11 anonim válasza:
Na poccintem a sort! Kanape kinyitva!!! Legkondi 24fokra allitva!! Mindenkinek jo szurkolast!
9/11 anonim válasza:
Megraktam, eddig jók vagyunk, remélem kihúzunk még 45 percet és nem kapunk 1 potyagólt a végén különben oda a lóvém..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!