Bajnokesélyes a Tottenham?
Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 15:40
2/3 anonim válasza:
Most beindultak és hozzák a kötelezőket de annyira azért nem brillíroznak.
Lutont is éppen 1-0-ra megverték (jó mondjuk emberhátrányban játszottak de első félidőt lényegében 11 emberrel játszották és nem tudtak gólt lőni).
Múlt héten a Liverpoolt is úgy verték meg, hogy a Pooltól elvettek egy szabályos gólt, kiállítottak tőlük 2 embert és még így is egy öngól kellett a győzelmükhöz.
Arsenallal csak ikszeltek, azelőtt a Sheffieldet is éppen 1 gólos különbséggel verték meg.
Bajnokesélyesnek nyilván bajnokesélyes de szerintem ki fog pukkadni az a lufi. Én egy negyedik helyet tippelek nekik.
3/3 anonim válasza:
Tavaly a City a bajnokság utolsó harmadában vette át a vezetést az Arsenaltól. Sok múlik azon, milyen emberek ülnek a kispadon. Szerintem a City az elsőszámú esélyes a bajnki címre, nem lebecsülve az Arsenalt és a többi jó vsapatot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!