XXX540 kérdése:
Igaz hogy Luis Figo a 2000-es évek elején a legjobb volt a világon??
Figyelt kérdés
Ugye amikor kirobbant a "balhé" is hogy Figo átment a Real Madridhoz. Ugye Perez akkor lett elnök mert azt ígérte hogy ha elnök lesz megszerzi Figot, akit sokan a 2000-es évek elején a legjobbnak mondtak. Tényleg Ő volt a legjobb?? Kérdem ezt Real Madeid szurkolóként, szerintem Zidane jobb focista volt, persze nem írom le Figot mert szeretném én úgy játszani, de ez csak az én véleményem2023. szept. 10. 22:59
1/3 anonim válasza:
Megnézted a Figo filmet Netflixen? Klasszis játékosnak számított, de nem mondanám, hogy a "legjobb" volt. Számomra Zidane, Henry, Ronaldo is jobb játékos volt többek között.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem néztem, nem tudtam hogy van :) Netflixem sincs, hol tudom esetleg máshol megnézni?? :)
2023. szept. 14. 23:32
3/3 anonim válasza:
Szerintem máshol legálisan nem lehet. Talán torrent oldalakon fent van. Ha érdekel Figo nagyon ajánlom, pont a Real Madridba igazolását dolgozza fel a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!