A Fradi szurkolói miért ennyire utálatosak az egykori edzőjükkel, Stögerrel szemben?
Figyelt kérdés
Mindenhol fikázzák, vagy ha valaki előhozza a nevét, akkor legyintenek egyet.2023. szept. 3. 13:25
1/5 anonim válasza:
Talán mert nagyon gyenge kvalitású, rossz edző volt, halvérű, nem tudott fegyelmet tartani az öltözőben se. Nem volt szimpatikus. Sőr ráadásul az FTC osztrák “ősellenségétől” jött, mert előtte pont a lila-fehér Austria Wien kispadján ült.
2/5 anonim válasza:
Azért ne feledjük hogy az elmúlt évek legnagyobb nemzetközi győzelmünket vele arattuk és a támadójáték is nagyon penge volt. Ezzel elmondtam minden Stögerhez köthető pozitívumot. Nem Csercseszovot kellett volna a helyére hozni, most viszont remélem marad Máté Csaba és nem lesz valami szokásos hülye döntés
3/5 anonim válasza:
Nem tudni mi történt volna, ha nem rúgják ki. Szerintem korai volt, de lehet, hogy az első válaszadónak volt igaza és nem tudta a játékosokat kezelni. Ezt csak a klub legbelsőbb berkeiben tudják, hogy mi hogy volt. Mindenesetre szerintem a bajnokságot lehozta volna.
4/5 NTBS válasza:
Nem volt elég sikeres. Lásd Máté Csaba esete. Döbbenet, hogy elküldtek.
5/5 anonim válasza:
Valakire kell pikkelni, ilyen a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!