Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak én lennék ennyire különc...

Csak én lennék ennyire különc szurkoló?

Figyelt kérdés

Valószínűleg kapni fogok pár savazást mert itthon is több tízezren vannak, akik nem így látják a dolgot, ahogy én, de én egy haverommal gyakran járok meccsekre. Mindketten ugyanannak a csapatnak szurkolunk persze, de van egy kis vitánk, amin már egy jó ideje lovagol. Ő sem ért meg engem és én sem értem meg őt.

Dióhéjban annyi, hogy elmondtam neki a véleményem arról, hogy amikor nyerünk, akkor örömmámorban úsznak az emberek, meg tolonganak a közös fotókért, meg autogramokért, viszont amikor kikapunk, akkor kifütyülik őket, megy a "qrva gyenge" szöveg az egész stadionban. Kérdem én: Jogtalanul nevezem divatdrukkereknek az ilyet? Haverom szerint ez teljesen normális, mert csak kinyilvánítja a véleményét. Azt kérdezte, hogy meg kéne dicsérni őket? Én egyáltalán nem mondtam egy szóval sem, hogy meg kéne dicsérni, de akkor sem fair bekiabálni trágár szövegeket meg néha még a mezt is levetetik velük. Akkor ezek szerint egyedül engem bánt ez csak az egész világon. Én az ilyeneket nem tartom igazi szurkolóknak. Felveszik büszkén a mezt, feszítenek benne, a stadionban meg kifütyülik q csapatot. Akkor hol van az együtt nyerünk, együtt veszítünk ideológia? Haverom egyszer 3-1-es eredménynél kijött a stadionból mert vesztésre állt a csapat. Én akkor is végig ott vagyok lefújásig még akkor is ha 5-0-ra kapunk ki. Nem csak akkor vagyok szurkoló amikor nyerünk. És az ilyenek után egyeseknek még van bőr a pofájukon hogy villogjanak a közös képeikkel amiket a focistákkal készítettek.

Na hát ez picit hosszúra nyúlt, csak szerettem volna megosztani, hogy mennyire dühít hogy egyedül vagyok ezzel az érzéssel. Ti mit gondoltok erről?

2023. aug. 25. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Szerinted tapsolni kéne a vereségnek???

Haljon meg a pályán végelgyengülésben, akkor igen!esetleg

2023. aug. 25. 15:02
 2/12 A kérdező kommentje:

Belefoglaltam a kérdésbe. Nem értem a válaszod.

Egy szóval sem mondtam, hogy meg kéne tapsolni, vagy meg kéne dicsérni őket, de ez nem ösztönzés, amit csinálnak. Akkor szurkolj a tv előtt ha ekkora drukker vagy és kész.

2023. aug. 25. 15:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Te is leírtad,kinyilvánítja a véleményét,ki így,ki úgy...
2023. aug. 25. 15:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Így van, mindenkinek van véleménye, de ne a játékosoknak kiabálják be, meg egy igazi szurkoló ne vetesse le a csapattal a mezt.
2023. aug. 25. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Hát kinek?A bírónak??? Ugyan már....
2023. aug. 25. 15:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Jó, mindegy.
2023. aug. 25. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy szintig egyet értek a kérdezővel. Én még ifi focista vagyok. Vannak olyan meccsek, amikor esetleg kicsit rosszabbul megy a csapatnak, de mégis kitesszük a pályára a szívünket-lelkünket, és bizony a szülők sem mindig a pozitív töltetett adják nekünk ilyenkor, hanem egy-egy megjegyzéssel akár az életkedvet is elveszik tőlünk. (Tisztelet a kivételnek) És persze fordítva is igaz. De a győzelmet természetesnek veszik többnyire.

És ez csak serdülő vagy ifi, a felnőtt még durvább.

2023. aug. 25. 16:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát ez az. Nem elég hogy kikapnak, még kapják is a fikázást is a "szurkolóktól". Mondj egy nagy csapatot, akiket nem vertek még rommá. Barca, Bayern, Real... ezeket mind picsázták már el és nem kis különbséggel.

(Fradinak kitaláltak egy dalt, amit együtt énekelnek a meccs alatt. Szerepel benne egy olyan sor, hogy "lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha". Na most akkor hogy is van? Akkor még sem lehet rosszul játszani. Szóval ezzel csak ezt akartam mondani, hogy csak akkor szeretjük csapatot, amikor nyerünk? Milyen viselkedés hogy kifütyüljük a játékosokat? Egy rohadt szóval nem említettem, hogy meg kéne dicsérni őket, vagy tapsolni, de szerintem ez nem normális dolog és ezért állok egyedül 60-70 ezer emberrel szemben.

2023. aug. 25. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Más egy egy rosszabb nap, és más, ha a legnagyobb rivális ellen kapnak ki 6-0ra, vagy már sorozatban a sokadik meccset veszítik el, ezekben az esetekben jogos lehet, hogy a szurkoló ki van akadva. Vagy ha látszik a játékosokon, hogy nem adnak bele mindent, ilyenkor igenis kell a negatív kritika, hogy észheztérjenek.
2023. aug. 25. 21:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát bizonyos mértékben lehet, hogy igazad van, de akkor tényleg csak én látom másképp a dolgokat. Úgyis hiába állítok valamit, tudom hogy ezzel szinte senki nem ért egyet, csak kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak erről mások. Köszönöm a válaszokat!
2023. aug. 25. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!